2022-11-22 09:53:22
Φωτογραφία για Παραδόθηκε ο 37χρονος που απέδρασε από το Νοσοκομείο Αγρινίου
Στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 22/11, συνοδεία δικηγόρου για να παραδοθεί, ο 37χρονος άνδρας ο οποίος και προ ολίγων ημερών είχε δραπετεύσει από το νοσοκομείο Αγρινίου. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές. Όντας φυγόποινος, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Αγρίνιο και αναμενόταν μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Επικαλούμενος πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο απ΄ όπου όμως διέφυγε τις βραδινές ώρες της περασμένης Τετάρτης 16/11, με την βοήθεια οικείων προσώπων, από τον χώρο των επειγόντων περιστατικών.

Έκτοτε αναζητούνταν, με τις αστυνομικές αρχές να διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες σε συνοικισμούς Ρομά στην πόλη. Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί επτά άτομα που φέρονται να συνέδραμαν στη διαφυγή του.

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες (ηλικίας από 16 έως 47 ετών) , συγγενικά του πρόσωπα που κατηγορούνται για απελευθέρωση κρατουμένου.


Ακολούθως συνελήφθη για συνέργεια στην απόδραση ένας ακόμη 17χρονος ενώ φέρονται ως εμπλεκόμενα δύο με τρία ακόμη άτομα.

Τις τελευταίες ώρες οι έρευνες είχαν ενταθεί και επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή των Αγιοβασιλιώτικων, με τις αρχές να στήνουν μπλόκα σε διάφορα σημεία και να διενεργούν συνεχείς ελέγχους

Με τον «κλοιό» να έχει «σφίξει», ο 37χρονος τελικώς εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας ώστε να παραδοθεί.
agriniopress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ