2022-11-24 15:25:35
Φωτογραφία για ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Όχι άλλο… τσάι και συμπάθεια κυρία Γκάγκα. Έχουμε χορτάσει!



Όχι άλλο… τσάι και συμπάθεια κυρία Γκάγκα. Έχουμε χορτάσει!



Κατά το χθεσινό (23/11) εν κρυπτώ “πέρασμά της” από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μ. Γκάγκα, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας και του συλλόγου εργαζομένων,...... αναφορικά με τα προβλήματα της Νοσηλευτικής Μονάδας, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας και διάφορους άλλους παράγοντες. Να επισημάνουμε εδώ ότι η αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», απουσίαζε κάνοντας χρήση αδείας.

Από την εν λόγω συνάντηση, προκύπτει αβίαστα ότι:

ü Δεν υπάρχουν στον ορίζοντα προσλήψεις μονίμων και επικουρικών ιατρών, καθώς και λοιπού προσωπικού.

ü Οι όποιες “λύσεις” θα είναι εμβαλωματικές με μετακινήσεις ιατρών από τα Κέντρα Υγείας, κυρίως για στήριξη του παθολογικού τομέα.


ü Σημαντικές κλινικές πλέον (Χειρουργική, Καρδιολογική, Παθολογική) έχουν μπει σε μεγάλη δοκιμασία.

ü Η μη ανάληψη δέσμευσης στήριξης του Νοσοκομείου της πρωτεύουσας του νομού, ισοδυναμεί με την μελλοντική και στην πράξη πλήρη απαξίωσή του, μετατρέποντάς το σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.

Οι “δεσμεύσεις” ότι το Νοσοκομείο δεν θα κλείσει – όχι βέβαια με δημόσια δήλωσή της – παραπέμπουν σε ακριβώς αντίθετες σκέψεις.

Η απόκρυψη του γεγονότος της επίσκεψης, μαρτυρεί ότι πέραν της αποφυγής του φόβου των Ιουδαίων και την εν γένει συμπεριφορά και ασκούμενη πολιτική του Υπουργείου απέναντι στους φορείς της πόλης και τους δημότες – δημότισσες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Το πήραμε το μήνυμα κα Υπουργέ. Δεν χρειάζεται να κρύβεστε πλέον. Όχι άλλο τσάι και συμπάθεια, έχουμε χορτάσει!

Όσο και αν γινόμαστε κουραστικοί, μία είναι η προοπτική: Η τοπική κοινωνία – όπως παλιότερα – να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει Πάνος Παπαδόπουλος

Πρώην Αναπληρωτής Διοικητής

Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ