2022-11-30 20:09:00
Φωτογραφία για Η υπηρεσία εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης σημειώνει σταθερή πρόοδο
Ο αριθμός των εμπορευματικών ταξιδιών με τρένο Κίνας-Ευρώπης έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, συμβάλλοντας στη σταθεροποίηση της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού, σύμφωνα με την επαρχιακή κυβέρνηση του Jiangsu της ανατολικής Κίνας.

Από το 2016 έως το 2021, ο αριθμός των εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης αυξήθηκε κατά 55% από έτος σε έτος, με τον ετήσιο όγκο εμπορευμάτων να αυξάνεται εννέα φορές, σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του φόρουμ συνεργασίας σιδηροδρόμων Κίνας-Ευρώπης. στο Lianyungang του Jiangsu.

Από τα τέλη Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, 82 δρομολόγια εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης είχαν ξεκινήσει φτάνοντας σε 204 πόλεις σε 24 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτά τα δρομολόγια έχουν διεκπεραιώσει 62.000 δρομολόγια εμπορευματικών τρένων, μεταφέροντας 5,76 εκατομμύρια ισοδύναμες μονάδες 20 ποδιών (TEUs) εμπορευμάτων.

Επί του παρόντος, πέντε πόλεις στο Jiangsu, συμπεριλαμβανομένου του Nanjing και του Lianyungang, εκτελούν 23 δρομολόγια, φθάνοντας σχεδόν σε 80 πόλεις στην Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και τη Νοτιοανατολική Ασία. Από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, ο αριθμός των ταξιδιών εμπορευματικών τρένων μεταξύ Jiangsu και Ευρώπης έφτασε τα 1.800, σημειώνοντας αύξηση 12% σε ετήσια βάση.


Η υπηρεσία εμπορευματικών τρένων έχει ενισχύσει τις φιλικές ανταλλαγές σε περιφερειακό επίπεδο, σύμφωνα με το τμήμα εξωτερικών υποθέσεων της Jiangsu. Η επαρχία έχει υπογράψει 354 διεθνείς συνεργασίες αδελφών πόλεων με 64 χώρες. 

Πηγή: Xinhua

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα αρχαία και το μετρό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα αρχαία και το μετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ