2022-12-01 13:54:31
Φωτογραφία για Πέμπτη, 1/12/2022: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Κάνουμε τις εργασίες 4, 9 (δείτε την προηγούμενη ανάρτηση) και 10, στις σελίδες 35, 39 και 40, αντίστοιχα, του Τ.Ε.. Ειδικά για την εργασία 4, μπορείτε να συμβουλευτείτε το αντίστοιχο λήμμα από το ηλεκτρονικό μας λεξικό. Την Τρίτη, 6/12, θα κάνουμε γενική επανάληψη της ενότητας και την Τετάρτη, 7/12, θα γράψουμε το αντίστοιχο επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης.

Μαθηματικά: Με τη βοήθεια των παραδειγμάτων που κάναμε στην τάξη και της αντίστοιχης ανάρτησης, λύνουμε τις υπόλοιπες περιπτώσεις της άσκησης 1 και την άσκηση 3, από την 1η σελίδα της επαναληπτικής φωτοτυπίας, καθώς και την άσκηση 1 και τα προβλήματα της άσκησης 3 (τα λύνουμε στο τετράδιό μας), από τη 2η σελίδα.

Γεωγραφία: Συμβουλευόμαστε την αντίστοιχη ανάρτηση για να μας βοηθήσει στη μελέτη των υπογραμμισμένων του 12ου κεφαλαίου "Οι παραθαλάσσιοι οικισμοί της Ελλάδας". Ειδικότερα, ως προς τον πίνακα με τις ηπειρωτικές πόλεις και τα επίνειά τους, εξασκούμαστε πάνω στον άτλαντά μας. Στο επόμενο μάθημα (Πέμπτη, 8/12) θα γράψουμε το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης των κεφαλαίων 6 έως και 12. Στο μεταξύ μπορούμε να εξασκούμαστε καθημερινά πάνω σε ό,τι έχουμε κάνει ως τώρα στην ενότητα, με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ