2022-12-01 13:17:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Κρυώνεις στην καφετέρια; Πάρε μια κουβέρτα - Η οικονομική... μόδα ήρθε (αυτή τη φορά) για να μείνει- ΦΩΤΟ

 



Θέλετε να καθίσετε σε εξωτερικό χώρο καφετέριας, αλλά δεν διαθέτει σόμπες υγραερίου ή ηλεκτρικά θερμαντικά μέσα; Kρυώνετε γιατί η θερμοκρασία είναι στους 10 βαθμούς κελσίου ή και χαμηλότερη; Θέλετε ενδεχομένως να καπνίσετε; Η μόδα της κουβέρτας ήρθε ξανά, αλλά αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει (λόγω ενεργειακής κρίσης) και στην Πάτρα.

Δοκιμασμένη εδώ και χρόνια στο εξωτερικό και σε κάποιες πόλεις και νησιά στην Ελλάδα κυρίως για εκείνους που θέλουν να καπνίσουν εκτός καταστήματος ακόμη και όρθιοι, η ιδέα της κουβέρτας αποκτά περισσότερο έδαφος σε καφέ-μπαρ πλέον για έναν ακόμη λόγο. Το υγραέριο για σόμπες εξωτερικού χώρου έχει ακριβύνει τόσο που πλέον καθίσταται ασύμφορο να καίει, πολλές φορές χωρίς πελάτες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επίσης ακόμη και εκεί που λειτουργούσε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι θαμώνες που παραπονούνταν πως δεν είχαν αρκετά κοντά τους ένα θερμαντικό μέσο.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να διπλώσουν τις κουβέρτες σαν πανωφόρι και να παραμείνουν σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων σαν να ήταν στο... κρεβάτι τους. Τις περισσότερες φορές πάνω σε αυτές αναγράφεται και η επωνυμία του καφέ μπαρ. 



thebest.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ