2022-12-02 07:36:57
Φωτογραφία για Συνάντηση του Χαρ. Μπονάνου με εκπροσώπους του Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Ελλάδας
Συνάντηση με εκπροσώπους του νεοσύστατου Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτικής Ελλάδας, είχε σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022,..... ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, υπεύθυνος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος. Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου αποτελούν οι επαγγελματίες κοινωνικοί λειτουργοί, ανεξαρτήτως εργασιακού πλαισίου, των νομών Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ζωίτσα Σακκούλη, η Γεν. Γραμματέας, Αικατερίνη Γουργουρίνη και η Ταμίας, Ευαγγελία Λύσσαρη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, εξέφρασε τη στήριξη στον Σύνδεσμο, ώστε να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και δράσεις με στόχο την μελέτη των κοινωνικών προβλημάτων, την παρέμβαση για την αντιμετώπισή τους , την πληροφόρηση της κοινής γνώμης, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την συμμετοχή στη διαμόρφωση και τον σχεδιασμό της κοινωνικής πολιτικής σε περιφερειακό - τοπικό επίπεδο.

«Είμαστε πάντα δίπλα σε καθετί που ενισχύει και βελτιώνει ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και που αντιμετωπίζει κοινωνικά ζητήματα που αφορούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού μας» κατέληξε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ