2022-12-07 16:50:53
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με γυάλινες διακοσμητικές καμπάνες
Χριστουγεννιάτικες ...καμπάνες

Tα γυάλινα αντικείμενα είναι από τα πιο καλαίσθητα και για εντυπωσιακές εποχιακές διακοσμήσεις και οι γυάλινες διακοσμητικές καμπάνες από τα πιο κατάλληλα για να δημιουργείστε πολύ ξεχωριστές συνθέσεις - διακοσμήσεις για την τραπεζαρία, μπουφέδες κλπ ή τον στολισμό του γιορτινού σας τραπεζιού. 

Διακοσμητικές καμπάνες αυτής της μορφής, εκτός των έτοιμων που θα βρείτε στην αγορά  μπορούν πολύ εύκολα και να φτιαχτούν από απλά βάζα-γυάλες. Εδώ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες κατασκευής τους. 

 

Σε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις αυτής της μορφής στο εσωτερικό της καμπάνας μπορούν να τοποθετηθούν γυάλινες μπάλες όπως και κάθε είδους στολίδι, μινιατούρες δέντρων, γιορτινές φιγούρες, χιονόμπαλες  κλπ φυτά - φυσική πρασινάδα πχ κλαδάκια έλατου, γκυ κλπ τοποθετημένα σε μικρά βαζάκια ή και σφουγγάρι ανθοδετικής όπως και μικρά γλαστράκια με Αλεξανδρινά, παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες και γενικά vintage στολίδια, φυσικά αποξηραμένα στοιχεία πχ κουκουνάρια, αποξηραμένα φρούτα και όποιο άλλο στοιχείο-στολίδι θα ταίριαζε και σε μια απλή επιτραπέζια χριστουγεννιάτικη σύνθεση. 


Σε καμπάνες ειδικού σχεδιασμού, με άνοιγμα, οι συνθέσεις μπορούν να περιλαμβάνουν και κεράκια. 

Εκτός από μεμονωμένα στοιχεία - αντικείμενα στο εσωτερικό μιας γυάλινης διακοσμητικής καμπάνας μπορεί να δημιουργηθεί μια χριστουγεννιάτικη "παράσταση" αποτελούμενη από κάθε είδους μινιατούρες, φιγούρες, σπιτάκια κλπ πλαισιωμένα με τεχνητό χιόνι.  Η όψη των συνθέσεων αυτών είναι ιδιαίτερη εντυπωσιακή και μοιάζουν με μεγάλες χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες χωρίς νερό. 

Όπως κάθε γιορτινή σύνθεση με γυάλινα αντικείμενα έτσι και οι διακοσμητικές καμπάνες θα αποκτήσουν ακόμη πιο εντυπωσιακή όψη αν εκτός όλων των άλλων στοιχείων τοποθετήσετε στο εσωτερικό τους και μια σειρά φωτάκια led. Τα φωτάκια αν το προτιμάτε, μπορεί να είναι ακόμη και το μόνο στοιχείο που θα τοποθετήσετε σε μια γυάλινη ...φωτεινή καμπάνα, για χρήση σε επιτραπέζιες διακοσμήσεις ή στολισμό του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. 

Πολύ ιδιαίτερες διακοσμητικά και οι συνθέσεις μεγάλου μεγέθους, δημιουργημένες πχ μέσα σε δίσκους, πιατέλες κλπ με κεντρικό στοιχείο το καπάκι μιας γυάλινης διακοσμητικής καμπάνας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ