2022-12-15 19:27:01
Φωτογραφία για Ε.ΠΑ.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Ανακοίνωση για την Εύα Καϊλή.



 

       Η ελληνική κοινή γνώμη άναυδη παρακολουθεί ακόμα μια “μεμονωμένη περίπτωση” διαπλοκής και χρηματισμού υψηλόβαθμου κομματικού στελέχους, κόμματος εξουσίας.

Προφανώς,  η υπόθεση Καϊλή είναι μια ακόμα  μεμονωμένη περίπτωση, όπως η περίπτωση Πάτση. 

Βιώνουμε το απαύγασμα της πολιτικής θεωρίας των μεμονωμένων περιπτώσεων, δείγμα του πολιτικού πολιτισμού στην Ελλάδα και αναρωτιόμαστε με ποιούς έχουμε μπλέξει!

Το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ δια του αρχηγού του Ν. Ανδρουλάκη, διέγραψε αμέσως την Ε. Καϊλή χωρίς να της αναγνωρίσει το παραμικρό τεκμήριο αθωότητας, αποδεχόμενος έτσι και την ενοχή της και ότι ήταν σε γνώση του ότι εμπλέκεται σε κυκλώματα. Ομοίως έπραξε και η Ν.Δ. στην περίπτωση Πάτση. Τον διέγραψαν την ίδια στιγμή, αποδεχόμενοι την ενοχή του, αφού γνώριζαν τη διαπλοκή του με τραπεζικά κυκλώματα και ότι οι κομματικοί μηχανισμοί υπέθαλπαν τη δράση του.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  και η ηγεσία του, ο κ. Ν.Ανδρουλάκης, γέννημα θρέμμα του ευρωπαϊκού μηχανισμού, τόσο καιρό δεν ενοχλήθηκε τι ψήφιζε η Καϊλή και ποιο lobby εξυπηρετούσε με βάση το χρηματισμό όταν έβγαινε απροκάλυπτα υπέρ του Κατάρ. Τέτοιες λεπτομέρειες δεν τους απασχολούν. Συμβιώνουν άνετα με τη διαπλοκή και το οικονομικό έγκλημα, αρκεί να μην τους πιάσουν, αρκεί να μην εκτεθούν. Η κ. Καϊλή με θητεία  στο Ευρωκοινοβούλιο από το 2014, προωθείτο από “μέντορες” και κομματικές ηγεσίες και απολαμβάνοντας την προστασία τους,  έφτασε στην Αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά σήμερα όλοι καμώνονται ότι αιφνιδιάστηκαν και ότι αγνοούσαν τη δράση της. Ο κ. Ανδρουλάκης την αποκήρυξε πάραυτα ενημερώνοντας ταυτόχρονα  την κοινή γνώμη ότι η εν λόγω ευρωβουλευτής του, “δούλευε” για λογαριασμό του Μαξίμου! Ο δε κ. Πέτσας, από πλευράς ΝΔ, τοποθετούμενος στην πολιτική αντιπαράθεση, δήλωσε σοκαρισμένος, ούτε καν τη γνώριζε!

Πολιτική χωρίς χρήμα, δεν γίνεται. Το φωνάζουν απροκάλυπτα πολιτικοί ταγοί, το αποδεικνύουν, διαχρονικά, οι πακτωλοί τραπεζικών θαλασσοδανείων, οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες, οι μίζες, τα «πάμπερς», οι βαλίτσες της Siemens. Αναζητώντας λοιπόν το χρήμα για να διατηρηθούν στην εξουσία, η διαπλοκή, η εξαγορά και το οικονομικό έγκλημα είναι στην ημερήσια διάταξη των κομμάτων εξουσίας. Δεν πρόκειται  απλά για εξαπάτηση του λαού. Πρέπει πια να δούμε κατάματα ότι την Ελλάδα κυβερνούν  κόμματα που στεγάζουν το οικονομικό έγκλημα και εναλλασσόμενα  στην εξουσία, κυνηγάνε ανελέητα ως οικονομικούς εγκληματίες τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους, ακόμα και τα νοικοκυριά. Κόμματα που ξεπουλάνε καθημερινά σε τρίτους κάθε περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού λαού, υλικό και άϋλο, με αντάλλαγμα  πάντα το οικονομικό τους όφελος.

Με αυτούς έχουμε μπλέξει.

Το ΕΠΑΜ καλεί ακόμα μια φορά το λαό να ξεμπερδεύει με δαύτους. Στηρίζει κάθε αντίδραση κάθε κοινωνικής ομάδας που αντιπαλεύει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα, ένα απόστημα που πρέπει να σπάσει!

Εδώ και τώρα ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Στο χέρι μας είναι! 

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2022

Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ