2022-12-21 21:39:32
Φωτογραφία για INSTAGRAM HOMES: Malthouse Cottage
Το απόλυτο Εγγλέζικο cottage από το instagram profil malthousecttage  της Jane  Dowthwaite

Ένα πέτρινο αγροτόσπιτο αγροτόπιστο χτισμένο περίπου το 1790, ενσαρκώνει με  την αρχιτεκτονική αλλά και στην εσωτερική του διαμόρφωση και διακόσμηση το ...όνειρο όσων αγαπούν τα  σπίτια αυτής της μορφής και την μαγεία της ζωής στην εξοχή. 

Συντηρημένο ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικό για  τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας αλλά χωρίς την παραμικρή παρέμβαση στα αρχικά του αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, ενώ και σε όλες τις  επιδιορθώσεις  - συντηρήσεις έχουν χρησιμοποιηθεί τα ίδια υλικά με αυτά της αρχικής δόμησης. 

Το ξύλο κυριαρχεί στην εσωτερική διαμόρφωση ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακά και όλα τα πέτρινα και κεραμικά στοιχεία, όπως  η επένδυση-διακόσμηση του παλιού και οι ανά σημεία επενδύσεις στον χωρο της κουζίνας.  

Οικογενειακά κειμήλια, αυθεντικά παλιά αντικείμενα και έπιπλα αλλά και υφασμάτινα στοιχεία σε  αντίστοιχο vintage ύφος και εμπριμέ - φλοράλ μοτίβα πρωταγωνιστούν στην διαμόρφωση όλων των χώρων. 

Χρωματικά οι φυσικές και ζεστές αποχρώσεις συνδυάζονται ιδανικά με μπλε λεπτομέρειες ενώ και ατμοσφαιρικός τεχνητός φωτισμός συμβάλλει σημαντική στην γενική αισθητική όλων των χώρων. 

Ένα γενικό ύφος ιδανικό και τις εποχιακές διακοσμήσεις και ειδικά ο χριστουγεννιάτικος στολισμός προσθέτει σε όλους τους χώρους ακόμη πιο παραμύθενια ατμόσφαιρα. 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ