2022-12-22 07:42:24
Φωτογραφία για Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Στο «φουλ» τα έκτακτα δρομολόγια
Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Στο «φουλ» τα έκτακτα δρομολόγια όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”..... Μόνο από την Αθήνα προς το Αγρίνιο τα έκτακτα δρομολόγια θα είναι αυξημένα μέχρι και 40%.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Αυξημένα μέχρι και 40% θα είναι φέτος τα έκτακτα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας μόνο από Αθήνα προς Αγρίνιο, ενώ εξίσου υψηλό θα είναι και το ποσοστό των έκτακτων δρομολογίων από τη Θεσσαλονίκη.

Φέτος η εορταστική περίοδος αναμένεται ιδιαίτερα «έντονη» σε σχέση με τις μετακινήσεις προς την Αιτωλοακαρνανία ετεροδημοτών και επισκεπτών γενικότερα, ανεξαρτήτως αν αυτό αποτυπωθεί ή όχι στην τοπική αγορά. Τα προηγούμενα χρόνια λόγω κυρίως του covid πολλοί επέλεγαν να μην μετακινηθούν κατά την εορταστική περίοδο, κάτι που φαίνεται πως θα ανατραπεί πλήρως φέτος!

Τα έκτακτα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 22/12, με σκοπό να εξυπηρετήσουν όλους τους επιβάτες, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους
. Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνάνας Φώτης Μούκας μιλώντας στη «Σ», πέραν όλων των άλλων, τόνισε τις ευελιξίες που προφέρει το ΚΤΕΛ, όπως λ.χ το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τη δυνατότητα αν κάποιος ζει στην Αθήνα να μπορεί να τηλεφωνήσει στον Σταθμό του ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο για να κλείσει εισιτήριο από Αθήνα προς Αγρίνιο, διότι στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ) η μετακίνηση για να κλείσουν εισιτήριο είναι δύσκολη, όπως επίσης δύσκολο είναι τα λιγοστά άτομα που βρίσκονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αθήνας να εξυπηρετήσουν τον τεράστιο όγκο των συνανθρώπων μας, που τηλεφωνούν στην Αθήνα για να κλείσουν θέση για το δρομολόγιο από την Αθήνα προς κάποιον προορισμό στην Αιτωλοακαρνανία.

Συγκεκριμένα ο κ. Μούκας αναφέρει:

Ο Φώτης Μούκας

«την Πέμπτη έχουμε προγραμματίσει να ξεκινήσουν τα έκτακτα δρομολόγια, τα οποία θα είναι μέχρι και το Σάββατο. Θα υπάρξουν 25 δρομολόγια έκτακτα επιπλέον από τα προγραμματισμένα.

Η αύξηση των δρομολογίων από Αθήνα προς Αγρίνιο και αντίστροφα εκτιμάται πως θα είναι φέτος μεταξύ 30% και 40%, ενώ ιδιαίτερα αυξημένο ποσοστό εκτιμάται πως θα υπάρξει και για την Θεσσαλονίκη και ακολουθεί η Πάτρα.

Τα έκτακτα δρομολόγια για την επιστροφή των επισκεπτών θα ξεκινήσουν από το πρωί της Δευτέρας, αν και έχουμε προγραμματίσει και δρομολόγια και για την Κυριακή, ανήμερα των Χριστουγέννων, για να εξυπηρετηθούν και αυτοί που θέλουν να έρθουν στον τόπο τους, αλλά τη Δευτέρα εργάζονται. Θεωρούμε πως οι επισκέπτες των Χριστουγέννων θα επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους την Τρίτη και την Τετάρτη, ανάλογα και τις υποχρεώσεις τους και το πότε ήρθαν στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ από την Πέμπτη και έπειτα θα ξεκινήσουν να έρχονται οι επισκέπτες της Πρωτοχρονιάς.

Από τις 02/01/23 θα ξεκινήσει η μαζική επιστροφή, όλων δηλαδή όσων επισκεφτήκαν τον τόπο τους για την Πρωτοχρονιά και αυτών που είχαν μείνει από τα Χριστούγεννα στην Αιτωλοακαρνανία.

Επίσης, αναμένουμε να αυξηθεί και ο όγκος των πακέτων που αποστέλλονται μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, τα οποία μπορεί να έχουν δώρα ή και φαγητό. Κατ’ εκτίμηση το ποσοστό αύξησης των αποστολών πακέτων κατά την εορταστική περίοδο σε σχέση με το υπόλοιπο χρονικό διάστημα ανέρχεται στο 20%.

Σημαντικό είναι οι επιβάτες να κλείνουν εγκαίρως τις θέσεις τους και να τις κλείνουν και ηλεκτρονικά δεδομένου πως υπάρχει η δυνατότητα αυτή, ενώ εξίσου σημαντικό είναι πως θέση μπορεί να κλείσει κάποιος που επιθυμεί να ταξιδέψει λ.χ. στο Αγρίνιο και βρίσκεται στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη και τηλεφωνικά στον σταθμό του Αγρινίου. Αυτό το κάνουμε διότι η μετακίνηση στην Αθήνα για να κλείσουν εισιτήριο είναι δύσκολη, όπως δύσκολο είναι τρία – τέσσερα άτομα που βρίσκονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αθήνας να εξυπηρετήσουν τον τεράστιο όγκο των συνανθρώπων μας που τηλεφωνούν για να κλείσουν θέση».

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση”
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ