2022-12-28 07:20:43
Φωτογραφία για Αγιοβασιλιάτικη ΠΟΔΗΛΑΤΟ βόλτα, άλλη μια όμορφη εκδήλωση στη πόλη μας! Στην πόλη του ποδηλάτου!
Με πολλά χαμόγελα απο την κατάμεστη πλατεία μας ξεκίνησε και κατέληξε για μια ακόμη χρονιά, η καθιερωμένη πλέον, χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα «Santa FunBike» που διοργάνωσε ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου... Την παραμονή των Χριστουγέννων μέσα σε μια διάχυτη εορταστική ατμόσφαιρα μικροί και μεγάλοι, μέσω της αγαπημένης και συνάμα υγιεινής συνήθειας της ποδηλασίας, έστειλαν το αισιόδοξο μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Άγιος Βάσιλης και η Άγιο Βασιλίτσα αφού συνόδευσαν τους ποδηλάτες απένειμαν επαίνους συμμετοχής σε όλα τα παιδάκια ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης ομόρφυναν οι μπαλαρίνες μας οι οποίες μας χάρισαν μια ποιοτική χριστουγεννιάτικη παράσταση μπαλέτου.

Το Μεσολόγγι, η πόλη με τους περισσοτέρους ποδηλάτες στην Ελλάδα που καθημερινά αναδεικνύει την ξεχωριστή πτυχή του χαρακτήρα της και δίνει το παράδειγμα της φιλικής προς το περιβάλλον μετακίνησης έστειλε και τις φετινές γιορτινές μέρες το μήνυμά της για τις εναλλακτικές μορφές μετακίνησης σκορπίζοντας χαμόγελα και χαρά.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ