2023-01-05 14:03:04
Φωτογραφία για Ελεονώρα Μελέτη: «Τα media προωθούν την εικόνα της τέλειας γυναίκας που γέννησε και είναι λες και το έβγαλε από το στόμα»
Με αφορμή μια ανάρτηση της Λάουρα Νάργες στην οποία έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το σώμα της, τρεις μήνες μετά τη γέννα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να επικροτήσει την κίνησή της, εκφράζοντας παράλληλα τη δική της άποψη για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται οι λεχώνες.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα τόνισε πως εκτίμησε ιδιαίτερα την κίνηση αυτή της Λάουρα Νάργες, καθώς οι περισσότερες γυναίκες σε αντίστοιχες περιπτώσεις δέχονται πολλά αρνητικά μηνύματα τόσο για τα κιλά τους όσο και για την εμφάνισή τους.

«Εγώ ένιωσα τεράστιο σεβασμό για την Λάουρα, διότι είναι φωτογραφίες που θεωρώ ότι αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο της γυναίκας που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Είναι μια φωτογραφία που εγώ είχα τεράστια ανάγκη να δω όταν είχα γεννήσει το παιδί μου, γιατί και εγώ κάπως έτσι ήμουνα και ένιωθα περίεργα και με το σώμα μου και με τη διάθεσή μου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη. 


Και συνέχισε: «Έβλεπα φωτογραφίες άλλων γυναικών και έκλαιγα. Έβλεπα μια λεχώνα που ήταν την ίδια περίοδο με εμένα και έλεγα εγώ γιατί όχι. Τα media δεν προωθούν την εικόνα της Λάουρας, προωθούν το μοτίβο της τέλειας γυναίκας, που ήταν μοντέλο και πριν και είναι σαν να το έχει βγάλει από το στόμα. Εγώ στο μαιευτήριο ένιωθα ότι οι γυναίκες ήμασταν έτσι». 

«Μια μαμά όταν γεννάει, που είναι και σε μια ευάλωτη κατάσταση ξέρετε πόσα μηνύματα δέχεται; Από το περιοδικό που θα της πει “χάστε μέσα σε δύο μήνες τα κιλά της γέννας”, μα δεν γίνεται μέσα σε τόσο λίγο να χάσεις τα κιλά της γέννας. Δέχεται βομβαρδισμό και αυτό που έκανε η Λάουρα ήταν ανακούφιση. Ένα δημόσιο πρόσωπο έχει το θάρρος της γνώμης να βγάλει αυτή τη φωτογραφία και να πει “έχουμε δουλειά μπροστά μας” είναι μια τονωτική ένεση», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Τέλος, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Δεν είναι πάντα η καλύτερη φάση της ζωής μιας γυναίκας, γιατί όταν βλέπεις το σώμα σου να  έχει ξεχειλώσει, να έχεις τα ορμονικά σου που είναι μια έτσι μια αλλιώς, τα νεύρα σου είναι τσίτα, είναι όλα λίγο στα άκρα. Αν μπείτε σε φωτογραφίες άλλων γυναικών και δείτε σχόλια από άλλες γυναίκες, υπάρχουν πολλά αρνητικά. Αν σας φέρω να δείτε μηνύματα, θα κλαίτε».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν το πίστεψε ο Άρης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν το πίστεψε ο Άρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ