2023-01-10 16:00:06
Φωτογραφία για Τα καλύτερά μας χρόνια: Νέα πρόσωπα, καινούργιες περιπέτειες  στη γειτονιά του Γκύζη



Οκτώβριος του 1981 και η νέα δεκαετία έχει μπει πια για τα καλά! Νέα πρόσωπα έρχονται να συμπληρώσουν την αγαπημένη παρέα του Γκύζη, δίνοντας το δικό τους στίγμα στην ιστορία μας, στα επεισόδια Γ΄ κύκλου της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα δούμε από τις 17 Ιανουαρίου.

Η οικογένεια των Ελληνοαυστραλών, που αγόρασε το σπίτι των Αντωνόπουλων, φτάνει στη γειτονιά και τραβάει αυτομάτως όλα τα βλέμματα πάνω της. Είναι οι Αποστολόπουλοι (aka The Tolops). Οι διαφορετικές συνήθειές τους, η γλώσσα τους και η χρωματιστή καλοκαιρινή τους αμφίεση, κεντρίζουν το ενδιαφέρον της γειτονιάς.

Ο Greg (Λαέρτης Μαλκότσης) είναι ένας πληθωρικός τύπος, γλεντζές και έξω καρδιά, πολύ πετυχημένος στο real estate. Έχει πέσει και ξανασηκωθεί πολλές φορές. Αγαπά πολύ την Ελλάδα και ήταν αυτός που επέμεινε να μετακομίσει ολόκληρη η οικογένεια πίσω, στην πατρίδα. Μια μέρα ελπίζει να γυρίσει και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Κύθηρα. Για το παρελθόν του και τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει, αποφεύγει να μιλήσει…

H εκρηκτική Jenny (Ευτυχία Μελή) είναι η γυναίκα που μαγνητίζει τους πάντες, θα μπορούσε να τη λένε και Τζέιν Φόντα. Λάτρης της γυμναστικής, της υγιεινής διατροφής και του καθαρού αέρα, φαίνεται να μην μπορεί να προσαρμοστεί στα αθηναϊκά δεδομένα. Η καλή φυσική της κατάσταση, που αναδεικνύεται από τα κολάν που φοράει, κάνει όλες τις γυναίκες της γειτονιάς να αναρωτιούνται αν είναι… αληθινή. Μάλλον είναι βιονική γυναίκα, δεν εξηγείται αλλιώς!

Η κόρη του ζευγαριού, Catherine (Μέγκυ Σούλι), είναι μια μυστηριώδης, πολύ «κλειστή» έφηβη που χάνεται μονίμως στον κόσμο της, κάνοντας skate και ακούγοντας εκκωφαντική μουσική από τα ακουστικά του walkman της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Λιγομίλητη, ψυχρή και απρόσιτη θα κάνει τον Άγγελο να προσπαθήσει να την πλησιάσει για να μάθει τι κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή πλευρά που προβάλλει.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ