2023-01-11 09:13:45
Φωτογραφία για Αύριο η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Σ.Ε., έχει ορισθεί για την 12η Ιανουάριου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στα Γραφεία του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. στην οδό Καρόλου 1-3 (90ς όροφος, Δυτική αίθουσα). Όσα από τα μέλη του Δ.Σ. το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και με τηλεδιάσκεψη. 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1ον- «Τεχνικό έργο διέλευσης του αυτοκινητοδρόμου Ε65 άνωθεν της Ν.Σ.Γ.Υ.Τ. στη Χ.Θ. 227+065,75 γραμμής Πειραιώς-Πλατέως και άνωθεν της παλιάς χάραξης της σιδ/κής γραμμής Λιανοκλαδίου - Δομοκού».

2ον-Έγκριση του τεύχους διακήρυξης του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση σε ανάδοχο του έργου: «Παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης, Λειτουργίας, Συντήρησης με άρση βλαβών και αποκατάσταση ζημιών στο σύνολο του εγκατεστημένου εσωτερικού και παρά την σιδηροδρομική γραμμή εξωτερικού εξοπλισμού του Συστήματος Ραδιοκάλυψης GSM-R στο Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας στο ΣΚΑ, στον σιδηροδρομικό άξονα Πειραιάς-Θεσσαλονίκη-Προμαχώνας, στην σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο-Αεροδρόμιο και των κλάδων γραμμής Θριάσιο-Ικόνιο και Οινόη Χαλκίδα».


3ον- Ορισμός Οργάνων Διοίκησης Σύμβασης Έργου.

4ον- Λήψη Απόφασης για την ανάδειξη νέου προσωρινού μειοδότη της δημοπρασίας του έργου:: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ Σ.Σ. ΚΙΑΤΟΥ - Σ.Σ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» (Α.Δ. 1956).

5ον- Έγκριση συμπληρωματικών ωρών πρώτου εξάμηνου.

και 6ον- ανακοινώσεις.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ