2023-01-17 17:30:02
Φωτογραφία για Αυτούς υποδέχεται ο Γιάννης Μπέζος στο Ό,τι Αγαπώ



Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Στέφανο Κορκολή στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη τραγούδια, μελωδίες και εκλεκτούς καλεσμένους.



Στο δικό του μουσικό γαλαξία μας ταξιδεύει ο Στέφανος Κορκολής και μας χαρίζει τις μεγάλες του επιτυχίες και τα τραγούδια της καρδιάς του. Ο σπουδαίος συνθέτης, μοναδικός βιρτουόζος πιανίστας, αλλά και ξεχωριστός ερμηνευτής, αυτό το Σάββατο μας προσφέρει ένα μελωδικό οδοιπορικό, γεμάτο ακούσματα που όλοι αγαπήσαμε, ξετυλίγοντας την καλλιτεχνική του διαδρομή.

Συνοδοιπόροι του, σε μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης και η Σοφία Μανουσάκη, που ερμηνεύουν εξαιρετικά διαχρονικά κομμάτια, υπό τη μαεστρική του καθοδήγηση και τη συνοδεία της γεμάτης ενέργεια και ρυθμό μπάντας. Μία μοναδική μουσική συνύπαρξη που θα μας ταξιδέψει!



Στην παρέα του «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» και του Γιάννη Μπέζου έρχονται η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Σπύρος Χαριτάτος, η Μάρω Θεοδωράκη, ο Γιώργος Μονεμβασίτης, η Σύλβια Δεληκούρα, η Νίκη Σερέτη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Αντώνης Μποσκοϊτης και η Μαρίλια Μητρούση, για να απολαύσουν τον εξαιρετικό Στέφανο Κορκολή.



Σε μια εκπομπή που αποδεικνύεται γιατί ο Στέφανος Κορκολής, σπουδαίος και σημαντικός ως συνθέτης, καθηλωτικός και μαγικός ως πιανίστας έχει καταφέρει να θεωρείται διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, έχοντας περίοπτη θέση και στην εγχώρια μουσική μας σκηνή.

«Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, κάθε Σάββατο στις 23.00, στο OPEN!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ