2023-01-25 18:46:17
Φωτογραφία για Τριαντάφυλλος: Δεν πάω στο Survivor ούτε με 100.000 ευρώ
Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε από την Αυστραλία και οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μπει στο Survivor All Star ενώ σχολίασε και το φλερτ ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα.

Ο τραγουδιστής σχολιάζοντας το ειδύλλιο Καρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου επισήμανε: «Αν έχεις άντρα τον Μπο και είσαι μες τα μέλια, δεν το κάνεις αυτό. Είναι απαράδεκτο. Είναι το χειρότερο πούλημα. Τι να πουν στο συμβούλιο τα παιδιά; Αισθάνθηκαν άσχημα. Μεγάλα παιδιά είναι ο Μάριος και η Καρολίνα. Δηλαδή θα φταίει ο Σάκης και η Μαριαλένα; Μην τρελαθούμε»

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έμπαινε στο Survivor All Star ο ίδιος εξήγησε ότι δεν θα πήγαινε ούτε για «100.000 το μήνα» καθώς προτεραιότητα έχει το παιδί του. «Έχω κάνει πολύ προετοιμασία, αλλά δεν θα πάω λόγω του παιδιού μου. Και με 50.000 δεν πάω. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κ@λοτούμπα και ότι θα μπω με 10.000 την εβδομάδα. Όχι ρε μάγκα, δεν πάω ούτε με 100.000 τον μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.


Στο τέλος ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μίλησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την ανταλλαγή πυρών για το «ψευτοφουσκωτούλης».

«Κάποια λόγια πονάνε. Ο Κωνσταντίνος το ξεκίνησε αυτό κι εγώ απάντησα. Κάτσε με το 17%-18% και είσαι μια χαρά. Μίλησα με την Ευρυδίκη, τη συμπαθώ, την είπα και σταρ και είναι άδικο που έφυγε. Ξέρω τι ψυχή έχει, στα αγωνίσματα πήγαμε μαζί. Δεν ήθελα να φύγει η Ευρυδίκη. Survivor χωρίς Ντάνο και Τριαντάφυλλο γίνεται και το βλέπεις», συμπλήρωσε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ