2023-01-31 00:43:23
Φωτογραφία για 20 Μοντέρνες γκρι κουζίνες
Οι αποχρώσεις του γκρι περιλαμβάνονται στις πλέον μοντέρνες χρωματικές παλέτες της σύγχρονης διακόσμησης εσωτερικών χώρων συμπεριλαμβανομένου και του χώρου της κουζίνας. 

Με μεγάλο τους πλεονέκτημα τον εξαιρετικό συνδυασμό με τις φυσικές αποχρώσεις του ξύλου αλλά και με μεταλλικά inox ή μπρονζέ στοιχεία - αξεσουάρ, τόσοι οι πιο ανοιχτοί όσο και οι σκούροι τόνοι του γκρι σε ντουλαπια αλλα και τοίχους δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα σύγχρονης αισθητικής. 

Κόκκινο, κίτρινο, ροζ και φυσικά άσπρο ή μαύρο είναι οι πιο ταιριαστές αποχρώσεις για την δημιουργία αντιθέσεων σε μια κουζίνα με βασικό χρώμα στις μεγάλες της επιφάνειες το γκρι. 

Τόσο σε πολύ μικρούς όσο και σε ιδιαίτερα μεγάλους χώρους και η επιφάνεια του δαπέδου, με το ανάλογο πλακάκι, ξύλο ή και ένα χαλί,  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία μιας ταιριαστής αντίθεσης με τις γκρι αποχρώσεις σε ντουλάπια ή τοίχους.

Από τους καταλληλότερες αποχρώσεις για την κουζίνα και στις περιπτώσεις ενιαίων χώρων σαλονιού - κουζίνας όταν ο χώρος του σαλονιού περιλαμβάνει επίσης γκρι αποχρώσεις ή κινείται αποκλειστικά σε neutral τόνους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ