2023-01-31 13:30:07
Φωτογραφία για Αλέκος Συσσοβίτης για το «Είσαι το ταίρι μου»: Δεν δεχτήκαμε να πάμε για δεύτερη χρονιά, ενώ έκανε 65% τηλεθέαση
Ο Αλέκος Συσσοβίτης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχαν κάνει για να παίξει τον ρόλο του «Νίκου».

«Το ξεκίνημά μου έγινε στην "Αίθουσα του Θρόνου" στο MEGA και μετά, ήρθε το "Είσαι το ταίρι μου". Αντιδρούσα, όταν με έλεγαν Νίκο, λόγω του ρόλου μου. Τώρα που το βλέπω, καταλαβαίνω ότι σε συνδέουν με κάτι που αγάπησαν», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε ένα remake της σειράς, είπε: «Δεν θα συμμετείχα. Εδώ δεν δεχτήκαμε να το πάμε δεύτερη χρονιά, όταν έκανε 65% τηλεθέαση. Μετά από το "Είσαι το ταίρι μου", έχει πολλά χρόνια να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο κι αυτό με ενοχλεί».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για τη γνωριμία του με τον σπουδαίο ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, Αλέκο Αλεξανδράκη. «Όταν μου σύστησαν τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ήμουν ψάρακας, είχα άγχος. Του λέει τότε η σκηνοθέτιδα της σειράς, η Πηγή Δημητρακοπούλου "είστε άνετα;" κι απάντησε "όχι, γιατί έχω αγχώσει τον νεαρό"», δήλωσε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίτη, 31/1/2023: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίτη, 31/1/2023: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ