2023-02-06 23:30:57
Φωτογραφία για Ιδέες και τρόποι για να συνδυάσετε πολυθρόνες με τους καναπέδες του σαλονιού
Σε συνδυασμό με έναν ή δύο καναπέδες οι πολυθρόνες συμπληρώνουν λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο του σαλονιού και στην σύγχρονη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μπορούν να διαφέρουν εντελώς από αυτούς σε σχεδιασμό και απόχρωση. 

Η τάση που ήθελε τις πολυθρόνες του σαλονιού, κάποια χρόνια πριν, να αποτελούν σετ με τους καναπέδες δεν ισχύει στην σύγχρονη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, αντίθετα πολύ συχνά οι πολυθρόνες διαφέρουν εντελώς σε σχεδιασμό, χρώμα και υλικό κατασκευής δημιουργώντας ένα πιο ενδιαφέρον αισθτικά σύνολο. 

Έτσι ακόμη και πιο μοντέρνας αισθητικής καναπέδες μπορούν να συνδυαστούν με απολύτως κλασικές πολυθρόνες κάθε τύπου και μεγέθους. 

Καναπέδες και πολυθρόνες μπορούν να διαφέρουν ελαφρά ή και εντελώς και σε απόχρωση, ενώ ο πιο εύκολος δικοσμητικά συνδυασμός είναι το ύφασμα στις πολυθρόνες να σεταριστεί με κάποια από τα μαξιλάρια των καναπέδων. 


Μια πολυθρόνα έντονα διαφορετικής απόχρωσης από αυτή του καναπέ μπορεί να συνδυαστεί και με το τραπεζάκι του σαλονιού, δημιουργώντας ένα πολύ ισορροπημένο χρωματικά σύνολο.

Ο διαφορετικός σχεδιασμός αλλά το ίδιο ύφασμα σε καναπέδες - πολυθρόνες δημιουργεί επίσης ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο σύνολο. 

Οι πολυθρόνες μπορούν να διαφέρουν σε σχέση με τους καναπέδες εντελώς όχι μόνο σε σχεδιασμό αλλά και στο υλικό κατασκευής. 

Συνδυασμοί αυτής της μορφής με πολυθρόνες δερμάτινες, μπαμπού κλπ δημιουργούν ένα πιο μοντέρνο σύνολο, ακόμη και με καναπέδες κλασικού - ρουστίκ ύφους. 

Η έντονη απόχρωση ακόμη και σε μία μόνο πολυθρόνα σε συνδυασμό με μερικά ίδια μαξιλάρια στον καναπέ είναι από τους πιο απλούς τρόπους για να προστεθούν χρωματικές αντιθέσεις σε σαλόνια που κυριαρχεί το λευκό - μπεζ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ