2023-02-15 18:27:51
Φωτογραφία για Λάρισα: Σημείο-παγίδα για τους οδηγούς η διάβαση του ΟΣΕ επί της οδού Μαρτάλη – Δείτε φωτογραφίες
Σε σημείο – παγίδα που εγκυμονεί κινδύνους για τα οχήματα των Λαρισαίων που διαπερνούν απ’ αυτόν τον δρόμο έχει εξελιχθεί η διάβαση του ΟΣΕ επί της οδού Μαρτάλη.

Η οδός Μαρτάλη είναι ένας δρόμος που έχει υποστεί σημαντικές φθορές και επωμίζεται μεγάλο βάρος καθημερινά λόγω της διέλευσης και της στάθμευσης φορτηγών και νταλικών στο χώρο του Τελωνείου, με αποτέλεσμα το σημείο της διάβασης του ΟΣΕ να είναι γεμάτο λακκούβες, προξενώντας φθορές στα οχήματα που τη διασχίζουν, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε στο onlarissa.gr οδηγός που επιχείρησε να τη διασχίσει προχθές το βράδυ, ένα κομμάτι λαμαρίνας έσκισε το λάστιχο του αυτοκινήτου του και τον έβαλε σε βραδινή ταλαιπωρία!

Διαβάστε τι αναφέρει στην καταγγελία του:

“Θα ήθελα να καταγγείλω την περιπέτειά μου και να προειδοποιήσω τους οδηγούς. Προχθές βράδυ διασχίζοντας τη διάβαση των γραμμών του ΟΣΕ επί της οδού Μαρτάλη φρόντισαν κάποιοι υπεύθυνοι να έχουν τοποθετήσει επί των γραμμών ένα κομμάτι λαμαρίνας το οποίο έσκισε το λάστιχο του αυτοκινήτου μου και με έβαλε σε μια ταλαιπωρία βραδιάτικα και μέσα στο κρύο.


Άντε να δούμε τώρα ποιος είναι ο ανευθυνοανεύθυνος να αναλάβει την ευθύνη, να ελέγξει και να αποκαταστήσει το σημείο. Πάντως θα ήταν πολύ κερδοφόρα η ιδέα για το άνοιγμα βουλκανιζατέρ στην περιοχή μιας και όπως πληροφορήθηκα και των υστέρων, δεν ήμουν και ο μοναδικός τυχερός! Όταν ζητήσετε την ψήφο καλό θα ήταν να προσφέρεται και μια τετράδα ελαστικών… έτσι για το καλό!”.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

onlarissa.gr 

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ