2023-02-15 19:19:05
Φωτογραφία για Πάνος Χολής : ΥΠΕΓΡΑΨΑ και ΕΓΩ!Το ελάχιστο έπραξα,  για να σώσουμε την περιοχή μας από τον όλεθρο της Π.Ο.Α.Υ .

 



πηγη facebook Panos Cholis



ΥΠΕΓΡΑΨΑ και ΕΓΩ! 

Έπραξα αυτό που μου ορίζουν: η συνείδηση μου,οι αναμνήσεις μου,οι πρόγονοι μου, το παρόν και το μέλλον του τόπου που γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να δραστηριοποιούμε και επαγγελματικά σε αυτόν. 

Το ελάχιστο έπραξα,  για να σώσουμε την περιοχή μας από τον όλεθρο της Π.Ο.Α.Υ . Για να επικρατεί το δίκιο των πολλών και οι ελευθερίες των επιλογών τους. .....

Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νιας.

Υπογράφουμε το πληρεξούσιο για Προσφυγή στο ΣτΕ

        Σήμερα 15-02-2023 πέντε μέλη της επιτροπής αγώνα, έκαναν το καθήκον τους, μεταβαίνοντας σε Συμβολαιογραφείο της Αθήνας και υπέγραψαν το ειδικό πληρεξούσιο για κατάθεση Αίτησης Ακύρωσης του Προεδρικού Διατάγματος, στο Σ.τ.Ε, με το οποίο Π.Δ ιδρύεται  η Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νιας..

Στην εν λόγω διαδικασία έχει δικαίωμα και έννομο συμφέρον να προσφύγει κάθε δημότης Ξηρομέρου, όπως και κάθε πολίτης, μη δημότης,  που έχει ιδιοκτησία στην περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου, ενισχύοντας έτι περαιτέρω το δικαστικό αγώνα του Δήμου μας,

Οι   ετεροδημότες συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται  να πράξουν  το ίδιο ώστε  να σταματήσουμε στο Σ.τ.Ε τον καταστροφικό σχεδιασμό  της Π.Ο.Α.Υ μπορούν  να επικοινωνήσουν  μαζί μας  για να τους ενημερώσουμε σχετικά. 

Τηλ. 6977429865 Παναγιώτης  / mail. [email protected]

 ή [email protected]

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ