2023-02-19 13:00:05
Φωτογραφία για Άγρια γη: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!
Μια ανάσα μάς χωρίζει από το μεγάλο φινάλε της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, «Άγρια γη». Στα  τελευταία επεισόδια οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η Όλγα, όπως θα δούμε, από τη στιγμή που έμαθε την πραγματική ταυτότητα του Άρη, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από την παρουσία του. Έτσι, λοιπόν, παίζει το τελευταίο της χαρτί, ενώ ο Ορέστης προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το μίσος της για τον νεαρό. Παράλληλα, ο Μιχάλης, γνωρίζοντας πόσο αδίστακτη είναι η γυναίκα, ανησυχεί πολύ για τον Άρη και γι’ αυτό του ζητάει να μείνει μακριά της και να προσέχει!

Κάποια στιγμή, η 'Ολγα καλεί τον Άρη στο σπίτι της και ο τελευταίος δέχεται να πάει, αγνοώντας πως του έχει στήσει παγίδα θανάτου. Φτάνοντας εκεί, η γυναίκα προσπαθεί να τον σκοτώσει. Η άγρια συμπλοκή τους παίρνει απρόσμενη τροπή, καθώς η Ελπίδα, στην προσπάθειά της να σώσει τον Άρη, θυσιάζεται με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Η κοπέλα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος και η 'Ολγα με τον Άρη σαστίζουν. Αμέσως εκείνη τον κατηγορεί και εξαπολύει απειλές εναντίον του, ενώ ο νεαρός είναι συγκλονισμένος από την αυτοθυσία της αγαπημένης του. Οι επόμενες ώρες, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, είναι κρίσιμες, καθώς η Ελπίδα δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ