2023-02-19 12:30:05
Φωτογραφία για Τρελό ξεκατίνιασμα στο Survivor All Star - Είσαι η ντροπή της Κύπρου...
Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ένα από τα πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Απόψε το βράδυ, η δημοφιλής τραγουδίστρια εισβάλλει στο Survivor All Star και η κατάσταση στην παραλία του Άγιου Δομίνικου αρχίζει να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε, η τραγουδίστρια μπαίνει στην κόκκινη ομάδα όπου θα συναντήσει για πρώτη φορά μετά τα όσα έχουν γίνει με την Καρολίνα Καλύβα, τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο Μάριος Πρίαμος υποδέχεται με χαρά την Ελευθερία Ελευθερίου στην παραλία σπεύδοντας να την αγκαλιάσει.

Ωστόσο, τα πράγματα δε θα εξελιχθούν και τόσο καλά. 

«Γενικά με την είσοδό μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές» ακούγεται να λέει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου ενώ λίγο μετά, σε έντονο ύφος αναφέρει, «ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια».


Φυσικά θέση σε όλα αυτά πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας που κατηγόρησε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ότι έχει εκθέσει δυο γυναίκες κάνοντας έξαλλο τον Κύπριο παίκτη ο οποίος ανέφερε πως δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται στο συγκεκριμένο θέμα.Η στάση του Μάριου Πρίαμου ωστόσο, φαίνεται πως έκανε έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου που άρχισε να του φωνάζει λέγοντας, «Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι».

«Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δε θα γίνω και ο θύτης στην τελική» λέει σε άλλο σημείο η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ