2023-02-20 09:12:19
Φωτογραφία για Συμφωνούν όλοι στην επιστροφή του ιστορικού βαγονιού του σουλτάνου στη Θεσσαλονίκη.
Ομόθυμα εκφράστηκαν,  στο αίτημα του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης για επιστροφή του ιστορικού βαγονιού –καπνιστήριο- του σουλτάνου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, φορείς της τοπικής και της περιφερειακής αυτοδιοίκηση καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να είναι αρωγοί προς επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο βουλευτής Θεσσαλονικης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Γιαννούλης τόνισε με έμφαση ότι το βαγόνι αυτό πρέπει να επιστραφεί στην Θεσσαλονίκη πριν από τις επερχόμενες εκλογές.

Εκπρόσωποι των τοπικών φορέων συμφωνήσαν να γίνουν συναντήσεις για συντονισμό των προσπαθειών ώστε να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Είναι βέβαιο ότι το πρόσεχες διάστημα και μέχρι της εκλογές η διοίκηση του συλλόγου του μουσείου θα εντείνει τις προσπάθειες για την υλοποίηση αυτού του στόχου, στέλνοντας επιστολές σε όλους τους φορείς, δελτία τύπου στα μέσα ενημέρωσης καθώς και συναντήσεις με αρμόδιους φορείς

Κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης κοπής της πίτας των Φίλων του Σιδηροδρόμου ο πρόεδρος κ. Κώστας Πάταρας έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα και τις ενέργειες που έγιναν και θα γίνουν στο μέλλον.

Στη φωτογραφία το πανό το οποίο δέσποζε κατά την χθεσινή εκδήλωση των Φίλων Σιδηροδρόμου.

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ