2023-02-21 09:02:04
Φωτογραφία για Ταυτοποίηση μελών ΦΣΑ στην πλατφόρμα εν όψει των διαδικτυακών κλεογών στις 28/2



 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Α. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Όλα τα μέλη του Φ.Σ.Α. πρέπει υποχρεωτικά να ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ μέσα στη πλατφόρμα του Φ.Σ.Α. Για να ταυτοποιηθείτε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα : 

1.- Πηγαίνετε στη πλατφόρμα του ΦΣΑ και πατάτε σύνδεση ώστε να μπείτε με τους κωδικούς σας 

2.- Πάνω στη μαύρη γραμμή, τέρμα αριστερά , υπάρχει η ενότητα «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ» όπου κλικάρετε για να μπείτε. 

3.- Εμφανίζεται η επωνυμία του φαρμακείου, και πάνω από την επωνυμία, υπάρχει η ενότητα «ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΦΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ» με μπλέ γράμματα. Πατάτε να μπείτε σε αυτή την ενότητα. 





4.- Εκεί πλέον, εμφανίζονται τα μέλη που αντιστοιχούν σε κάθε φαρμακείο. Αυτό σημαίνει ότι στα ατομικά φαρμακεία, εμφανίζεται ένα όνομα φαρμακοποιού, στα συστεγασμένα δύο (ή τρία, αναλόγως τον αριθμό των συστεγασμένων) και στα πολλαπλά φαρμακεία εμφανίζεται το όνομα του Υπεύθυνου φαρμακοποιού. Στη κάθε σειρά φαρμακοποιού , εμφανίζεται δεξιά η λέξη «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ». Ο κάθε φαρμακοποιός πατάει στη δική του σειρά την ΕΠΕΞΕΡΓΣΙΑ ώστε να καταχωρήσει τα στοιχεία του και να ταυτοποιηθεί. 

5.- Αφού πατήσει ο κάθε φαρμακοποιός ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, εμφανίζονται τέσσερα πεδία που καλείται το κάθε μέλος να συμπληρώσει : ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ EMAIL, ATOMIKO AΦΜ, AMKA. Αφού τα συμπληρώσετε , πατάτε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Η ταυτοποίηση έχει ολοκληρωθεί.

 ΠΡΟΣΟΧΗ : Στη ταυτοποίηση των μελών, πρέπει να μπούν τα προσωπικά στοιχεία και ότι του φαρμακείου. Δηλαδή, το προσωπικό email, κινητό, ΑΦΜ (και αυτονόητα το ΑΜΚΑ) Αν ΔΕΝ κάνετε ως μέλος ταυτοποίηση, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στη ψηφοφορία της Γ.Σ. για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Εκ της γραμματείας του Φ.Σ.Α

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ