2023-02-27 08:25:42
Φωτογραφία για Chatbot με τεχνητή νοημοσύνη στην εφαρμογή Bing για iPhone και Android

 Τ



ην έκδοση προεπισκόπησης των νέων εφαρμογών Bing και Edge για iPhone και Android ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft, καθώς σημειώνεται ότι θα περιλαμβάνουν και νέα χαρακτηριστικά. Σε αυτά εντάσσεται η φωνητική αναζήτηση και η πρόσβαση στο chatbot της με τεχνητή νοημοσύνη, όπως σημειώνει το CNBC.

Στην εφαρμογή Bing για κινητά, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το εικονίδιο Bing για να ξεκινήσουν μια συνομιλία, όπου μπορούν να θέσουν μια πληθώρα ερωτήσεων μέσω κειμένου ή με τη φωνή τους, σύμφωνα με μια ανακοίνωση. Οι απαντήσεις μπορούν να εμφανίζονται σε κουκκίδες, σε απλοποιημένες απαντήσεις ή σε παραδοσιακή μορφή κειμένου. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε ενημερώσεις για το Bing μέσω της αρχικής σελίδας της εφαρμογής Edge για κινητά, δήλωσε η Microsoft.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης την Τετάρτη το Bing for Skype με τεχνητή νοημοσύνη. Οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν την Τεχνητή Νοημοσύνη της Microsoft σε ομαδικές συνομιλίες και να της θέτουν ερωτήσεις. Το chatbot θα παρέχει απαντήσεις για όλη την ομάδα. Οι άνθρωποι μπορούν να ζητήσουν από το Bing προτάσεις για ταξίδια ή να ρωτήσουν για τον καιρό ή για πρόσφατες εκπομπές βραβείων, για παράδειγμα. Αντίστοιχα με την εφαρμογή Bing για κινητά, οι απαντήσεις μπορούν να εμφανίζονται σε κουκκίδες, απλοποιημένες απαντήσεις ή σε μορφή κειμένου. Το Bing στο Skype είναι διαθέσιμο σε παγκόσμια προεπισκόπηση.

Στις 7 Φεβρουαρίου, η Microsoft πραγματοποίησε εκδήλωση στα κεντρικά της γραφεία στο Redmond της Ουάσινγκτον και ανακοίνωσε ενημερώσεις με τεχνητή νοημοσύνη για τη μηχανή αναζήτησης Bing και το πρόγραμμα περιήγησης Edge της εταιρείας. Οι ενημερώσεις κυκλοφόρησαν αρχικά στην επιφάνεια εργασίας σε μια περιορισμένη προεπισκόπηση, που σημαίνει ότι οι χρήστες έχουν έναν περιορισμένο αριθμό ερωτημάτων για αναζήτηση κατά την αρχική περίοδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος Satya Nadella δήλωσε ότι η αναζήτηση που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη είναι το μεγαλύτερο πράγμα που συνέβη στην εταιρεία του στα εννέα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι.

naftemporiki.gr



Freegr network blog- News about pc, technology.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ