2023-02-28 19:13:42
Φωτογραφία για Η παραίτηση της Διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αποτέλεσμα της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη
H διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η εξουθένωση των υγειονομικών, η αποδιοργάνωση των νοσοκομείων και οι παραιτήσεις γιατρών είναι το αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής του κ. Μητσοτάκη.. Η σημερινή ανακοίνωση παραίτησης της Διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, κ. Κατερίνας Βογιατζή, έπειτα από 28 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στο ΕΣΥ, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο γιατρών που αναγκάζονται σε παραίτηση λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό και μέσα.

Όπως επισημαίνει η κα Βογιατζή, αναγκάζεται σε παραίτηση καθώς οι επίμονες προσπάθειες που έκανε ήταν μάταιες και αντιμετωπίστηκαν με αδράνεια έως και αδιαφορία, υπογραμμίζοντας, ότι «η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου όχι μόνο δεν ενισχύεται με ιατρικό προσωπικό αλλά αντίθετα αποδυναμώνεται και ταυτόχρονα επιβαρύνεται με επιπλέον, ασύμβατες με την ειδικότητά της, υποχρεώσεις με αποτέλεσμα τις κατ΄ εξακολούθηση επισφαλείς εφημερίες».


Την ώρα που οι πολίτες του Μεσολογγίου αγωνιούν, η κυβέρνηση εγκαινίαζε ιδιωτικές μονάδες υγείας. Η κατάρρευση του ΕΣΥ φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το αγαθό της δημόσιας Υγείας είναι μη διαπραγματεύσιμο και σε αυτό δε κάνουμε βήμα πίσω. Σε λίγο καιρό η Αιτωλοακαρνανία θα στείλει ηχηρό μήνυμα, προκειμένου να σταματήσει η υπονόμευση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ.

Φωτεινή Παντιώρα

Υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πρώην Ειδική Γραμματέας Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλ/νιών & Ενημέρωσης
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ