2023-03-14 13:07:16
Φωτογραφία για Την Πέμπτη η  κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Μακεδονίας -Θράκης
Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί όλα τα μέλη του στην κεντρική εκδήλωση κοπή βασιλόπιτας Πέμπτη 16 Μαρτίου ώρα: 10:30 π.μ στο Ξενοδοχείο Holiday Μοναστηρίου 8.

Να σημειωθεί πως μετά από τις εκδηλώσεις στα παραρτήματα είχε προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου αλλά λόγω της τραγωδίας των Τεμπών την αναβάλαμε για τις 16 Μαρτίου.

Παρ’ όλο το βαρύ κλίμα αλλά και την πρόσφατη ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για γενική απεργία την ίδια μέρα δεν γίνεται να την αναβάλουμε πάλι. Ενώ θα δοθεί βαρύτητα με το τρισάγιο για να τιμηθούν τα θύματα της τραγωδίας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

10:00 με 10:45 προσέλευση, εγγραφή, παραλαβή ατομική πίτα και καφέ με συνοδευτικά.

10:45 περίπου έναρξης εκδήλωσης. Χαιρετισμός προέδρου καλωσόρισμα. Τρισάγιο για τα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη από τον Πάτερ Ιγνάτιο της ενορίας Αγίου Νικολάου. Θα κρατηθεί 1 λεπτού σιγής. Αφού διαβαστεί η πίτα θα γίνει η κοπή και ο κάθε εκπρόσωπος παίρνοντας το κομμάτι πίτας θα μπορεί να απευθύνει χαιρετισμό. Στην συνέχεια θα γίνει απονομή στους Παραστατίδη Γεώργιο και Μάρκου Γαβριήλ ως ελάχιστη τιμή για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά στο σωματείο με την συμμετοχή τους κατά την περίοδο 2006 έως 2021 σε Διοικητικά Συμβούλια.


Τέλος θα γίνει μια ενημέρωση από την Διοίκηση για τα δρώμενα του σωματείου μας αλλά και για θέματα που μας αφορούν ως συνταξιούχους.

Θα παρακαλούσαμε και λόγω του πένθους να σεβαστούμε την διαδικασία να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις, άλλωστε για οποιοδήποτε θέμα μπορούμε να το συζητήσουμε στην επερχόμενη Γ.Σ που θα κάνουμε τον Μάϊο.

Υστερόγραφο: Την παρουσίαση της εκδήλωσης και τον συντονισμό θα την κάνει ο συνάδελφος μέλος του σωματείου μας Μελισσίδης Μιχάλης. (ο οποίος είναι και δημοσιογράφος)

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ