2023-03-15 15:43:39
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του Χρυσόστομου Πατούλα  «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή»
Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα του δημοσιογράφου-συγγραφέα Χρυσόστομου Πατούλα, που φέρει τον τίτλο: «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή».. Είναι ένα βιβλίο, που περιέχει-εκπέμπει φωτεινά μηνύματα και κρυστάλλινες διαχρονικές αλήθειες. Ένα βιβλίο, που παρουσιάζει και θεωρεί τον αγώνα και την προσπάθεια ενός ανθρώπου, που αγωνίσθηκε αγώνα δίκαιο και έντιμο, με καρδιά και νου, στα πλαίσια της νομιμότητας και ηθικής, για να φέρει σε πέρας του σκοπούς που έταξε. Τους σκοπούς, να φθάσει στην κορυφή της γνώσης του περιεχομένου της φύσης του.

Ένα μυθιστόρημα ύμνος στην θεάρεστη ανθρωπιά, στη δύναμη της θέλησης, στο μεγαλείο ψυχής, στην ισορροπημένη και ευαίσθητη κανονικότητα. Ένα μυθιστόρημα, που διδάσκει κανόνες και τρόπους δράση ς και κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Ο πρωταγωνιστής του βιβλίου με οδηγό την ενδόμυχη φωνή, που καθρεφτίζει την καθαρή συνείδηση, την κρυστάλλινη αλήθεια και τους κανόνες δικαιοσύνης, κέρδισε το ποθούμενο, κέρδισε την τιμή και τον έπαινο.

Το βιβλίο θα παρουσιασθεί στις 29 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα (αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης) Ακαδημίας 50.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ