2023-03-15 17:18:51
Φωτογραφία για Τέμπη: «Δεν ήθελα να καώ» -7χρονος επέστρεφε από θεραπεία καρκίνου, πώς βγήκε από το τρένο
Ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη που οδήγησε στον θάνατο ήταν και ένας 7χρονος ο οποίος επέβαινε στην αμαξοστοιχία με τον πατέρα του.

Ο 7χρονος επέστρεφε με τον πατέρα του μετά από θεραπεία καρκίνου στην οποία υποβάλλεται και ταξίδευε με το Intercity 62 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε...»

Ο πατέρας του 7χρονου μίλησε στο Live News και περιέγραψε πώς κατάφερε να σωθούν στα Τέμπη, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά πως το παιδί του σώθηκε από θαύμα. «Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι. Βγήκαν από μία τρύπα, βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους, γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στη μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του».

Ο πατέρας του μικρού αγοριού μετέφερε πως το παιδί έλεγε ότι δεν ήθελε να πεθάνει και πως μπορεί να νιώθουν τυχεροί που επέζησαν, αλλά η θλίψη είναι ανείπωτη για όσους δεν τα κατάφεραν
. «Το παιδί το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το "Ελπίδα", είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε στα Τέμπη», δήλωσε ο πατέρας του 7χρονου.

iefimerida.gr"

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ