2023-03-16 07:50:05
Φωτογραφία για Το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, «υποκλίνεται» σε τρεις σπουδαίες γυναικείες φωνές του λαϊκού μας τραγουδιού



Ξεχωριστές, εμβληματικές, ανεπανάληπτες. Πόλυ Πάνου, Τζένη Βάνου και Ρίτα Σακελλαρίου. Η μουσική τους διαδρομή δε θέλει συστάσεις και αυτό το Σάββατο ο Γιάννης Μπέζος, σε μια καθαρά γυναικεία υπόθεση, υποδέχεται αγαπημένες καλλιτέχνιδες που θα μας ταξιδέψουν στις αξέχαστες επιτυχίες των τριών αυτών σπουδαίων λαϊκών ερμηνευτριών.

Φωτεινή Δάρρα, Άσπα Θεοφίλου, Μελίνα Μακρή, Ανδρομάχη, Μαρία Αναματερού, Μαρία Αλαμανή και Ελίζα Σκολίδη, αναλαμβάνουν να μας θυμίσουν λαϊκά τραγούδια που άφησαν ιστορία και να ομορφύνουν μέσα από αυτά, το Σαββατόβραδό μας.

Από το «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τις «Χίλιες βραδιές» και το « Ιστορία μου αμαρτία μου», στο «Ένα σφάλμα έκανα», στο «Αγόρι μου», και στο «Σώσε με» και από το «Φέρτε μια κούπα με κρασί», το «Θέλω κοντά σου να μείνω» και το «Κάθε ηλιοβασίλεμα» , στο «Καλντερίμι», στο «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» και στο «Αν κάνω άτακτη ζωή» , θα ακούσουμε τραγούδια που χάρη και στις ξεχωριστές αυτές και ανεπανάληπτες φωνές, αποτελούν πολυαγαπημένες και χιλιοτραγουδισμένες επιλογές για γενιές και γενιές Ελλήνων.

Μαζί τους η Σόφη Παππά, η Θεοδώρα Σιάρκου, η Εύα Ντελιδάκη, η Κατερίνα Σαβράνη και η Μάρα Χαρμαντά, όλες μια παρέα, που τις ενώνει το αστείρευτο ταλέντο, η μοναδική προσωπικότητα και η αγάπη για τις τρεις αυτές υπέροχες ερμηνεύτριες, οι οποίες κατέχουν περίοπτη θέση στη μουσική μας ιστορία.

«Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, κάθε Σάββατο στις 23.00, στο OPEN!





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ