2023-03-16 07:23:41
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ



ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!. «Η ΟΑΣ χαιρετίζει τους χιλιάδες που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις την Τετάρτη 8 Μάρτη στέλνοντας μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που προκάλεσε το έγκλημα στα Τέμπη, για να μην συγκαλυφθεί, για να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσους πρέπει.

Η ασφάλεια των μεταφορών, το πετσοκομμένο μας εισόδημα, η υποβαθμισμένη μας υγεία και τόσα άλλα, είναι η καθημερινή ζωή χιλιάδων ανθρώπων που προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα.

Η συνέχιση του αγώνα είναι δεδομένη. Για να μην έχουμε ξανά τέτοια γεγονότα, για να εξασφαλίσουμε όσα έχουμε ανάγκη, εμείς και τα παιδιά μας.

Καλούμε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο, τους Αγροτικούς Συλλόγους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 16 Μάρτη και στη συγκέντρωση στο Αγρίνιο στις 10:30 πμ, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί. Όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή!»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ