2023-03-16 14:57:25
Φωτογραφία για Ψήφισμα στα αρμόδια Υπουργεία  απέστειλε το σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος, Τι ζητούν
Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευση απέστειλε η διοίκηση του σωματείου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» στους Υπουργούς : Οικονομικών, Εργασίας και κοινωνικών Υποθέσεων και Μεταφορών - Υποδομών.

Όπως αναφέρουν στο έγγραφο τους, στις 15 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου η οποία ομόφωνα ενέκρινε το ψήφισμα με το οποίο ζητάνε:1.     Κατάργηση του Ν. 4387/2016 (ν. Κατρούγκαλου).

2.     Μείωση του ποσοστού συμμετοχής των ασφαλισμένων στα έξοδα ιατροφαρμακευτικών δαπανών, από 25% σε 10% που ίσχυε προγενέστερα.

3.     Επαναφορά του δικαιώματος νοσηλείας σε ιδιωτικές κλινικές καθώς και της καταβολής στους ασφαλισμένους των δαπανών στις οποίες υποβάλλονται για οδοντιατρικές εργασίες.

4.     Επαναχορήγηση στους συνταξιούχους των δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα-Αδειας.

5.     Αλλαγή του τρόπου πρόσληψης προσωπικού, κυρίως σε θέσεις ευθύνης, τόσο στον Ο.Σ.Ε όσο και στην HELLENIC TRAIN.

6.     Ίδρυση γραφείου στήριξης και εξυπηρέτησης των συνταξιούχων και εν ενεργεία σιδηροδρομικών στη Θεσσαλονίκηsidirodromikanea.blogspot.com

 

 

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ