2023-03-20 07:29:15
Φωτογραφία για Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά.

 



Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην επιχείρηση «AGRINO», στο Αγρίνιο.....

11:30 πμ,ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο ΚΕΦΙΑΠ, στην Αμφιλοχία.

1:00 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΖΑΦΕΙΡΗΣ Σ ΑΕ», στο Παναιτώλιο.

7:00 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Τριχωνίδας, στο καφενείο «Κωνσταντίνου Ψιλού», στο Καινούργιο.

ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΗ

4:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΣΕΦΑΡ Σ.Π.Ε.», στο Αγρίνιο.

6:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στα χωριά Μάστρο, Γουριά, Πεντάλοφος.

7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ

8:00 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και στο 5ο Γενικό Λύκειο.

10:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη με συνταξιούχους των Κομματικών Οργανώσεων Αγρινίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΑ. Θα χαιρετίσει ο Βασίλης Νικάκης, πρώην διεθνής διαιτητής, γραμματέας Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

5:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου,υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα συναντηθούν με αθλητικά σωματεία της περιοχής της Αμφιλοχίας και στις 7:00 μμ, θα συναντηθούν με το πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρού Αμφιλοχίας.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΗ

6:45 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου στις Φυτείες. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

8:00 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και στο 4ο Γενικό Λύκειο.

8:30 πμ,  ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο χωριό Φυτείες.

10:30 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης και ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ