2023-03-28 09:00:06
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς: Star και Αντ1τον διεκδικούν;- Αλήθειες και ψέματα...

 





Τι κι αν ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε ότι του χρόνου δεν θα κάνει τηλεόραση, οι προτάσεις από τα κανάλια πέφτουν βροχή και μάλιστα το εκπληκτικό είναι ότι όλο αυτό συμβαίνει και μετά την δημόσια τοποθέτησή του μέσα από το Καλό Μεσημεράκι.

Ετσι, μετά τον ΑΝΤ1 που τον σκέφτεται για το YFSF εφόσον ενεργοποιηθεί η επιστροφή του στην τηλεόραση με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά στην γνωστή θέση του κριτή που κατείχε και τα προηγούμενα χρόνια, με πρόταση χτύπησε και το STAR όπως άλλωστε ανέφερε και η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη Real News αυτό το ΣΚ.

Πλάνο από τον Νίκο Μουτσινά

Μάλιστα, το ενδιαφέρον του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς ήταν ενεργό από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν προτού καν ο Νίκος Μουτσινάς αποφασίσει να απέχει τηλεοπτικά. Τότε τον είχε πλησιάσει για να μεταφέρει την εκπομπή του, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν. Αυτή τη φορά η πρόταση αφορούσε το Fame Story, το οποίο και να όλα πάνε καλά θα προβάλλει την ερχόμενη σεζόν.

Το ριάλιτι προορίζεται για την off peak ζώνη που προηγείται του “Τροχού της τύχης”, ενώ το live θα παίζει ή Σάββατο ή Κυριακή. Την ίδια μάλιστα πρόταση του είχε κάνει και ο ΣΚΑΪ όταν συζητούσε για το Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη, μόνο που η πρόταση εκείνη αφορούσε την παρουσίαση του live σόου το ΣΚ με την αποχώρηση ενός εκ των παικτών.



Το STAR ωστόσο ήρθε με διαφορετική πρόταση που αφορά να κάτσει στη θέση της κριτικής επιτροπής. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η συνεργασία αυτή δεν θα ευοδωθεί καθώς “κολλάει” σε μια τουλάχιστον πολύ σημαντική προϋπόθεση που έχει ο ίδιος θέσει: στο γεγονός ότι ο γνωστός παρουσιαστής δεν θέλει να δουλεύει τα Σαββατοκύριακα και πως επιθυμεί να κάτι ναι μεν βραδινό αλλά μια φορά την εβδομάδα και στη late night ζώνη. Οσο για το YFSF να θυμίσουμε ότι ναι μεν προβάλλεται ΣΚ αλλά είναι μαγνητοσκοπημένο και τα γυρίσματα γίνονται μεσοβδόμαδα.

Γράφει η Τίνα Μεσαροπουλου - Youfly 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ