2023-03-29 14:00:06
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είναι κακόψυχος και μου δημιουργεί μια απέχθεια
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων, απάντησε στα αιχμηρά σχόλια που είχε κάνει πρόσφατα για εκείνον ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Τι είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

«Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο» είχε πει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε με νόημα: «Όταν όλα αυτά που λέγονται, λέγονται από έναν άνθρωπο που είναι τόσο… Μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει. Οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δε με αγγίζει καθόλου. Δηλαδή μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Δηλαδή ένας άνθρωπος αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός.


Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια. Άρα αυτός ο τύπος ποτέ δε με συγκίνησε. Οπότε τα λόγια του όχι απλά δε με αγγίζουν, ούτε κατά διάνοια δηλαδή. Να είναι καλά, αλλά πάντα τον είχα κατατάξει στην κατηγορία των ανθρώπων που ήταν… Όταν πάει να αρχίζει να μιλάει και ειδικά να σχολιάζει είναι πολύ κακία και δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ