2023-03-29 14:26:31
Φωτογραφία για Τετάρτη, 29/3/2023: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Στα πλαίσια του 2ου μαθήματος της 11ης ενότητας "Παιχνίδια", είχαμε σήμερα την ημέρα επιτραπέζιου παιχνιδιού, κατά την οποία παρουσιάστηκαν τα αγαπημένα επιτραπέζια των μαθητριών και μαθητών και, έπειτα, η κάθε ομάδα έπαιξε όποιο παιχνίδι επιθυμούσε. Δείτε φωτογραφίες από τη δράση, κάνοντας "Κλικ στη μάθηση" εδώ. Μέσα από τις οδηγίες των παιχνιδιών μας δόθηκε η ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε την απρόσωπη σύνταξη, οπότε, με τη συμβολή του συντακτικού από το σπιράλ τετράδιό μας και της προηγούμενης ανάρτησης, κάνουμε τις εργασίες 3, στη σελίδα 77 του Β.Μ., και 5, στις σελίδες 19 και 20 του Τ.Ε..

Ιστορία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου 29 "Νέοι εχθροί εμφανίζονται και αποσπούν εδάφη από την αυτοκρατορία", τόσο από το Β.Μ. όσο και από Τ.Ε. (πηγή "Το οριστικό σχίσμα του 1054"). Μπορούμε πάντα να κάνουμε χρήση και του εκπαιδευτικού υλικού της αντίστοιχης ανάρτησης.

Φυσική: Ολοκληρώνοντας το ΦΕ3 "Φως και σκιές", διαβάζουμε πολύ καλά το συμπέρασμα, προτού συμπληρώσουμε την εργασία 3, στη σελίδα 135. Κάνουμε και μια καλή επανάληψη σε όλο το ΦΕ, βέβαια, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ανάρτηση.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ