2023-03-31 18:37:13
Φωτογραφία για Επίσκεψη Αλ. Σδούκου στο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα ΛύροΣτη συνάντηση συζητήθηκαν πέραν των άλλων τα θέματα για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στο Δήμο καθώς και την αναπτυξιακή πορεία του.......

 

Τον Δήμαρχο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου επισκέφτηκε την Πέμπτη, 30/3/2023 η  Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αιτωλοακαρνανία.

 

Ο Κώστας Λύρος αφού καλωσόρισε το κυβερνητικό κλιμάκιο,  εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ευκαιρία που του δίνεται να ενημερώσει διεξοδικά σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου όπως η ενεργειακή κρίση και το ζήτημα των απορριμμάτων.

 

Επιπροσθέτως ο Κώστας Λύρος αναφέρθηκε στο ζήτημα της βιωσιμότητας της ΔΕΥΑΜ, του εκσυγχρονισμού των υποδομών, στις προκλήσεις  και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στην παραγωγή και την αντιπλημμυρική ικανότητα του δήμου και επισήμανε ότι για τα ζητήματα αυτά έχει ενημερώσει κατ’ εξακολούθηση τα αρμόδια υπουργεία με τα οποία βρίσκεται σε διαρκή διάλογο για την προώθηση των  λύσεων.

 

Ο Δήμαρχος τόνισε επίσης την επιτακτική ανάγκη της κυβερνητικής παρέμβασης για την αντιμετώπιση όλων των χρόνιων προβλημάτων καθώς ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου έχει τεράστιες δυνατότητες και για να επιτευχθεί η αναπτυξιακή ώθηση είναι αναγκαία η συνδρομή και η επιτάχυνση του κράτους στον δρομολογημένο αναπτυξιακό σχεδιασμό.

 

Την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αιτ/νίας Γιώργος Σακαρέλης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου, Λάμπρος Κοντομήτσος και ο Αλεξανδρής Ευθύμιος, συνεργάτης του Υφ. Εθνικής 'Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά.   

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ