2023-04-01 06:54:42
Φωτογραφία για Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγο Γιώργο Πουρναρά.
Συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Γιώργο Πουρναρά είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.. Ακολουθεί δήλωση του κ.Παπαθανάση για την επίσκεψή του:

Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Γιώργο Πουρναρά και να ανταλλάξουμε απόψεις για την πολιτική προστασία αλλά και για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν το Νομό μας.

Σε ολόκληρη την πολυετή αυτοδιοικητική μου πορεία στήριξα και στάθηκα δίπλα στο πυροσβεστικό σώμα με κάθε πρόσφορο μέσο κι έτσι θα συνεχίσω να κάνω. Ο Αρχηγός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα θέματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία , τον μεγαλύτερο σε έκταση νομό της χώρας, και τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των υπηρεσιών.

Επίσης συζητήσαμε για θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της πυρασφάλειας και τη δυνατότητα ενίσχυσης με προσωπικό, καθώς και ζητήματα που απασχολούν το Νομό Αιτωλοακαρνανίας για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και επάνδρωση των υπηρεσιών εν’όψει της αντιπυρικής περιόδου.


Στο πρόσωπο του Αρχηγού ευχαρίστησα όλα τα στελέχη και το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος για την αποτελεσματική διαχείριση της θερινής περιόδου, για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν και για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν τους πολίτες από κινδύνους και φυσικές καταστροφές.

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ