2023-04-06 18:51:54
Φωτογραφία για ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί εκπαιδεύτριες και καταρτιζόμενους/νες των ειδικοτήτων Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Β΄ και Δ΄ Εξαμήνου και Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης Δ΄ Εξαμήνου, που με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθητοποίηση εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα πραγματοποίησαν τις παρακάτω δράσεις:.... Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Β1 υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους κ. Αγγέλη Σ. και Σιώλου Δ. κατασκεύασαν Πασχαλινές λαμπάδες στα πλαίσια των εργαστηριακών τους μαθημάτων και τις δώρισαν στις 27/3/2023, στο Κέντρο Διημέρευσης «Ηλιαχτίδα» για το Πασχαλινό τους Bazaar που θα πραγματοποιηθεί από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Πέμπτη.

Οι σπουδάστριες του τμήματος Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Β2 έδωσαν χαρά στα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης «Ηλιαχτίδα» στις 30/3/2023, δωρίζοντάς τους Πασχαλινές λαμπάδες που κατασκεύασαν στα πλαίσια των εργαστηριακών τους μαθημάτων με τις εκπαιδεύτριες κυρίες Σιώλου Δ. και Αγγέλη Σ.


Στις 3/4/2023 τα τμήματα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Β2 και Δ1 με τις εκπαιδεύτριες κυρίες Κελεπούρη Β., Ξυθάλη Γ., Αγγέλη Σ. και Γκόργκα Β., επισκέφτηκαν το ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Αγρινίου, προσφέροντας Πασχαλινές λαμπάδες που δημιούργησαν οι ίδιες οι καταρτιζόμενες στο πλαίσιο των εργαστηριακών τους μαθημάτων.

Οι καταρτιζόμενες του τμήματος Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Δ1 με τις εκπαιδεύτριες κυρίες Ζαρκανίτη Ε. και Αγγέλη Σ. πραγματοποίησαν στις 4/4/2023, εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», κατά τη διάρκεια της οποίας πρόσφεραν χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες και Πασχαλινά Καλάθια που κατασκεύασαν οι ίδιες. Κατά την επίσκεψή τους τραγούδησαν με τα παιδιά, τους διάβασαν παραμύθια και έφτιαξαν διάφορες Πασχαλινές χειροτεχνίες.

Στις 3/4/2023 οι εκπαιδευόμενες/οι της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ Αγρινίου και επιμελήθηκαν το κούρεμα και το χτένισμα των φιλοξενούμενων της δομής υπό την καθοδήγηση και εποπτεία των εκπαιδευτριών τους Σωτηροπούλου Μ. και Καλαντζή Ι.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ