2023-04-07 14:30:05
Φωτογραφία για Εκτός STAR η Βίκυ Καγιά;
Βίκυ Καγιά και Star Channel δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο οποίος επικαλέστηκε επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η παρουσιάστρια μετά από επτά χρόνια δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού.

«Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού που δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκλιση σε πολλά σημεία. Ξέρουμε ότι το GNTM δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, καθώς το πρότζεκτ θα μπει στο ψυγείο» είπε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, λίγη ώρα νωρίτερα, προβλήθηκαν δηλώσεις της στο «Πρωινό μας» και στη Σοφία Ραυτοπούλου, όπου αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο της λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ επιβεβαίωσε ότι το GNTM δεν επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Μια χαρά πάνε οι συζητήσεις με το Star, δόξα το Θεώ. Θα δούμε για του χρόνου. Έχω την καλύτερη διάθεση. Τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό μου» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα, πολλές φορές τα projects και οι άνθρωποι κουράζονται και θέλουν μια παύση. Δεν είναι κακό, ωραία πράγματα είναι αυτά» αποκάλυψε η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ