2023-04-19 20:01:39
Φωτογραφία για Οι καταγγελίες για κακοποίηση πρέπει να διερευνώνται άμεσα και να προστατεύεται το θύμα

 





Απόλυτα καταδικαστέο και αποτρόπαιο χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Παπαναστάσης το περιστατικό βιασμού και κακοποίησης για το οποίο καταγγέλθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Γεωργούλης, μιλώντας σε εκπομπή του «ΑΝΤ1», το πρωί της Τετάρτης......

Όπως σημείωσε, η καταγγελία θα έπρεπε να είχε διερευνηθεί πολύ νωρίτερα και όχι τρία χρόνια μετά, ενώ καυτηρίασε την αποκρουστική αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γύρω από το θέμα, που όμως αφήνει στο απυρόβλητο το γεγονός ότι τέτοιες καταγγελίες σέρνονται για χρόνια και τα θύματα μένουν απροστάτευτα.

Μάλιστα επισήμανε ότι όσα κροκοδείλια δάκρυα και αν χύσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με την πολιτική τους αφήνουν τα θύματα απροστάτευτα, ακόμα και όσον αφορά τα προσωπικά τους δεδομένα.

Επίσης, σχετικά με τη συζήτηση για τη διεξαγωγή debate, ο Ν. Παπαναστάσης επισήμανε ότι το ΚΚΕ συνομιλεί καθημερινά με τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς, παρ’ όλα αυτά είναι θετικό στη διεξαγωγή τέτοιας συζήτησης επί των προγραμμάτων των κομμάτων.

 

ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ