2023-04-19 22:49:32
Φωτογραφία για Ανακοίνωση υποψηφιότητας με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ο Λευτέρης Πιτσινέλης

 



πηγη facebook Λευτέρης Πιτσινέλης



Αγαπητές κι αγαπητοί συνδημότες και συγχωριανοί, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα συμπαραταχθώ, ως υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Αρχοντοχωρίου, με την παράταξη του δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη,... γιατί θεωρώ ότι είναι εκείνος που θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας, που στεκόταν πάντα δίπλα μας στα προβλήματα που παρουσιάζονταν κατά καιρούς, που έδωσε νέα πνοή κι ελπίδα στα χωριά μας, που μιλά και φέρεται με ειλικρίνεια και τιμιότητα, που είναι νέος άνθρωπος κι έχει όραμα για το μέλλον του Ξηρομέρου. Επίσης, που τιμά έμπρακτα το χωριό μου, το Αρχοντοχώρι, και σέβεται και στηρίζει τους συγχωριανούς μου και τις ανάγκες τους.

Δεν θα μιλήσω για το πρόσωπό μου, γιατί όλες και όλοι με γνωρίζετε «από την καλή κι από την ανάποδη» και ξέρετε την ανιδιοτελή αγάπη μου για τον τόπο μας, που τόσα χρόνια μετουσιώνεται σε πράξεις και δεν μένει στα λόγια.

Για τους παραπάνω λόγους ζητώ τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου για να πραγματώσουμε το χρέος μας προς τα παιδιά και τα εγγόνια μας, να παραδώσουμε τον τόπο μας λίγο καλύτερο από ό,τι τον παραλάβαμε. Για να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, χωρίς όμως να χάνουμε και το παρόν!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρέθηκε σώος ο 55χρονος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρέθηκε σώος ο 55χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ