2023-04-19 23:40:38
Φωτογραφία για Προσοχή! Ανακαλείται παιδική οδοντόβουρτσα σε Ελλάδα και ΚύπροΗ εταιρεία AIM της Unilever ανακαλεί παιδική οδοντόβουρτσα λόγω κινδύνου κατάποσης ή πνιγμού. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΙΜ αποφάσισε την προληπτική ανάκληση του προϊόντος AIM ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 2-6 ΕΤΩΝ. Η ανάκληση πραγματοποιείται αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ενδεχόμενος κίνδυνος κατάποσης και πνιγμού για πολύ μικρά παιδιά από το πλαστικό καπάκι ταξιδίου/φύλαξης που καλύπτει την κεφαλή του προϊόντος, σε περίπτωση μη ενδεδειγμένης χρήσης.

Η Ανακοίνωση της ΑΙΜ

Η AIM, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ασφάλειας και ποιότητας, αποφάσισε την προληπτική ανάκληση του προϊόντος AIM ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 2-6 ΕΤΩΝ. Η ανάκληση πραγματοποιείται αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ενδεχόμενος κίνδυνος κατάποσης και πνιγμού για πολύ μικρά παιδιά από το πλαστικό καπάκι ταξιδίου/φύλαξης που καλύπτει την κεφαλή του προϊόντος, σε περίπτωση μη ενδεδειγμένης χρήσης.


Η AIM δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας και έχει σαφείς οδηγίες στη συσκευασία σχετικά με τον τρόπο σωστής χρήσης της οδοντόβουρτσας. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει σαφώς ότι το προϊόν απευθύνεται σε παιδιά 2 ετών και άνω και ότι τα μικρά παιδιά πρέπει πάντα να επιβλέπονται από έναν ενήλικα όταν χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας.

Επισημαίνεται ότι η ίδια η οδοντόβουρτσα παραμένει απόλυτα ασφαλής προς χρήση και μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται κανονικά. Γι’ αυτό το λόγο συνιστούμε στους καταναλωτές να απορρίπτουν μόνο το καπάκι με ασφαλή τρόπο και σε μέρος που δεν έχουν πρόσβαση πολύ μικρά παιδιά.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και παρακαλούμε όποιον έχει την οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν, να επικοινωνήσει με την εταιρεία:

Ελλάδα – Ανοιχτή Γραμμή Καταναλωτή της Unilever Hellas στο Τηλ.:800 11 99099 ή στο [email protected]

Κύπρος – Ανοιχτή Γραμμή Καταναλωτή της Unilever Tseriotis Cyprus στο Τηλ.: 77774000 ή στο [email protected]

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ