2023-04-25 16:00:03
Φωτογραφία για Tο ACTION 24 δίνει το παρών στο Delphi Economic Forum
Tο ACTION 24 συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας στον θεσμό του Delphi Economic Forum, σε συνεργασία με την Notice Content and Service και τον Νεκτάριο Νώτη, με την εκπομπή Delphi Live. Εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: https://youtu.be/oIhfkkGS_sA

Η εκπομπή θα καλύπτει καθημερινά με απευθείας μεταδόσεις από τους Δελφούς όλες τις εξελίξεις του μεγαλύτερου Συνεδρίου στη νοτιοανατολική Ευρώπη και συγκεκριμένα:

· Συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας και με opinion makers και stakeholders από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο

· Το παρασκήνιο και οι συζητήσεις στο περιθώριο του Συνεδρίου

· Οι συναντήσεις και οι αποφάσεις που λαμβάνονται.

Από Τρίτη 25/04 έως και Παρασκευή 28/04, 20:40 - 21:00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και το Αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων του ACTION 24. Το Σάββατο 29/04, 14:00 - 15:00, για τον απολογισμό και τα αποτελέσματα του Διεθνούς Συνεδρίου.


Η εκπομπή θα μεταδίδεται από τη συχνότητα του ACTION 24 (μέσω Digea, Cosmote TV και Nova), καθώς και από το YouTube κανάλι της Notice Content and Services: https://www.youtube.com/@noticecontentservices8130.

Επιπλέον, το ίδιο διάστημα (Τετάρτη 26 έως και Παρασκευή 28/04), το στίγμα του Συνεδρίου μεταφέρεται μέσα από πεντάλεπτες απευθείας συνδέσεις από το Delphi Economic Forum, στις ενημερωτικές εκπομπές και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού (Πρωινή ζώνη, ΑCTION Τώρα, Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, Πίσω από τις Γραμμές).

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ