2023-04-30 08:00:04
Φωτογραφία για Πέτρος Κουσουλός: Δεν έχω συζητήσει ακόμη - Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων...
Τον Πέτρο Κουσουλό παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που συνεχίζει για 8η χρονιά στο Star. Ο δημοσιογράφος διανθίζει το ενημερωτικό ρεπορτάζ με ειδήσεις, ενώ επίσης σχολιάζει με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα. Στην κάμερα της εκπομπής, “Open Weekend” μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο Πέτρος Κουσουλός και απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον την ερχόμενη χρονιά.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε πως δεν έχει συζητήσει ακόμη για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη, αν και η ίδια έχει ανανεώσει ήδη το συμβόλαιό της.

“Η Ζήνα ανανέωσε και από εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός να δει τι θα κάνει. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η Ζήνα ανανέωσε, αλλά εγώ εκτιμώ ότι στο τέλος της ημέρας την επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις εύκολα”, δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός για την ανανέωση του συμβολαίου της Ζήνας Κουτσελίνη.

Και στη συνέχεια, απάντησε για το αν ο ίδιος θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την εκπομπή, λέγοντας: “Δεν έχω συζητήσει ακόμη. Ούτως ή άλλως το συμβόλαιό μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων”.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ