2023-05-03 05:32:34
Φωτογραφία για 50+ Διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων σε γήινες αποχρώσεις
Μπεζ, καφέ, πράσινο, τόνοι του κίτρινου αλλά και του γκρι όπως και του γαλάζιου. Οι εμπνευσμένοι από την φύση χρωματικοί συνδυασμοί είναι κατάλληλοι για κάθε χώρο και οι γήινες αποχρώσεις σε διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων δημιουργούν μια κομψή και διαχρονική ατμόσφαιρα σε όποια στοιχεία ενός δωματίου και αν χρησιμοποιηθούν. 

Ανάλογα με την χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιηθεί και τον τόνο της κάθε απόχρωσης το αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει από παλ έως ιδιαίτερα έντονο. 

Φυσικά υλικά όπως ξύλο, ψάθα, πηλός, πέτρα αλλά και υφασμάτινα στοιχεία σε γήινους τόνους μπορούν να συνθέσουν ένα ομοιόμορφο και ζεστό σύνολο σε κάθε χώρο του σπιτιού.  

Ανάλογα με το αν οι εντονότερες αποχρώσεις θα χρησιμοποιηθούν σε μεγάλες επιφάνειες ή μικρότερα αντικείμενα το αποτέλεσμα διαφοροποιείται χρωματικά, ακόμη και με την χρήση των ίδιων ακριβώς γήινων χρωμάτων.  

Εκτός από την κομψότητα, την διαχρονικότητα και την ζεστασιά που χαρακτηρίζουν τους διαμορφωμένους με γήινες αποχρώσεις χώρους ένα σημαντικό πλεονέκτημα τους είναι πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν το ίδιο πετυχημένα σε κάθε χώρο και είναι απόλυτα ταιριαστές με κάθε διακοσμητικό στυλ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeτο
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ