2023-05-03 06:06:46
Φωτογραφία για 50+ Διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων σε γήινες αποχρώσεις
Μπεζ, καφέ, πράσινο, τόνοι του κίτρινου αλλά και του γκρι όπως και του γαλάζιου. Οι εμπνευσμένοι από την φύση χρωματικοί συνδυασμοί είναι κατάλληλοι για κάθε χώρο και οι γήινες αποχρώσεις σε διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων δημιουργούν μια κομψή και διαχρονική ατμόσφαιρα σε όποια στοιχεία ενός δωματίου και αν χρησιμοποιηθούν. 

Ανάλογα με την χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιηθεί και τον τόνο της κάθε απόχρωσης το αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει από παλ έως ιδιαίτερα έντονο, ενώ κάποιες αποχρώσεις όπως το πράσινο της ελιάς και της μέντας αλλά και οι τόνοι τερακότας ανήκουν στις γήινες αποχρώσεις που διακοσμητικά δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική. 

Φυσικά υλικά όπως ξύλο, ψάθα, πηλός, πέτρα αλλά και υφασμάτινα στοιχεία όπως και φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να συνθέσουν ένα ομοιόμορφο και ζεστό σύνολο σε γήινους τόνους σε κάθε χώρο.

Ανάλογα με το αν οι εντονότερες αποχρώσεις θα χρησιμοποιηθούν σε μεγάλες επιφάνειες (τοίχους, έπιπλα μεγάλου όγκου, δάπεδο, κουρτίνες κλπ) ή μικρότερα αντικείμενα - διακοσμητικά αξεσουάρ το αποτέλεσμα διαφοροποιείται χρωματικά, ακόμη και με την χρήση των ίδιων ακριβώς γήινων χρωμάτων.  


Εκτός από την κομψότητα, την διαχρονικότητα και την ζεστασιά που χαρακτηρίζουν τους διαμορφωμένους με γήινες αποχρώσεις χώρους ένα σημαντικό πλεονέκτημα τους είναι πως αυτές είναι απόλυτα ταιριαστές με κάθε διακοσμητικό στυλ, από το αυστηρά κλασικό και το ρουστίκ έως το έθνικ, το σκανδιναβικό, το boho ή και το απόλυτα μοντέρνο ύφος.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeτο
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ