2023-05-06 14:11:59
Φωτογραφία για «Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι αγώνες απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση»
     

Μέσα σε κλίμα αγωνιστικού, ενθουσιασμού και ανάτασης πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που οργάνωσαν την Παρασκευή 5 Μάη οι ΚΟΒ Κατασκευών και Δυτικού Αγρινίου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, στην εργατογειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου του Αγρινίου, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στο νομό, Μάκη Αραβανή και Βασίλη Νικάκη. 

Στην παρέμβασή του, ο Βασίλης Νικάκης, κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ επισημαίνοντας ότι είναι το μόνο κόμμα που σταθερά, αταλάντευτα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού, οργανώνοντας και πρωταγωνιστώντας στην πάλη τους για ικανοποίηση των αναγκών τους, με πράξεις εντός και εκτός βουλής.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Αραβανής, επεσήμανε, ότι κριτήριο ψήφου την επομένη ημέρα των εκλογών, είναι πόσο ισχυρός θα βρίσκεται ο λαός. Στάθηκε στη στρατηγική συμφωνία των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.α. αστικών κομμάτων στις κατευθύνσεις του Ταμείου Ανάκαμψης, της «πράσινης ανάπτυξης», των κατευθύνσεων των ΕΕ και ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για την αναβάθμιση της συνολικής θέσης και της ελληνικής αστικής τάξης εις βάρος του λαού, υπογραμμίζοντας ότι το πραγματικό κρίσιμο ζήτημα απέναντι σε όλα αυτά είναι σε τί θέση θα βρεθούν οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία τους απέναντι σε όλα αυτά με ένα ισχυρό και μέσα από τις κάλπες ΚΚΕ.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ