2023-05-06 14:00:03
Φωτογραφία για Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Θα μιλάω για όποιον θέλω» – Ελένη Τσολάκη: «Ποιος είσαι; Δικτάτορας είσαι;»
Την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο Open Weekend. 

Με αφορμή αυτό, στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ προβλήθηκε και το απόσπασμα από το επίμαχο σκηνικό στο Survivor του 2017 ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη, το οποίο επίσης σχολιάστηκε.

«Πάντως ξαναβλέποντας αυτό το σκηνικό από το ’17 εμένα και σήμερα ακόμα μου προκαλεί εκνευρισμό. Είναι εριστικός, τον προκαλεί και δείχνει και ασέβεια για αυτό που πιστεύει. Συζητάμε για το εάν πιστεύει κάποιος το «Αξίζω-Αξίζω» και τώρα μιλάμε για τη θρησκεία του άλλου», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Ο άνθρωπος τρόλαρε όλο τον κόσμο, σιγά τώρα. Μπορώ αν θέλω να το κάνω. Θα σου πάρω την άδεια;», απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Κι εγώ μπορώ να σου απαγορεύσω να συνεχίσεις να το κάνεις και να αφορά εμένα. Τι λες ρε Λάμπρο; Ποιος είσαι; Δικτάτορας είσαι; Αν σου το απαγορεύσω, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να συνεχίσεις να κάνεις πλάκα με μένα», ανταπάντησε η παρουσιάστρια ενοχλημένη.


Λ.Κ: Γιατί τι είσαι; Εισαγγελέας εφετών;

Ε.Τ: Μα μιλάς για μένα, αγάπη μου.

Λ.Κ: Θα μιλάω για όποιον θέλω, αγάπη μου. Και ο τρόπος που αντέδρασε ο Ντάνος δεν ήταν σωστός.

Ε.Τ: Που υπερασπίστηκε την πίστη του; Την προσευχή του κορόιδεψε.

Λ.Κ: Σιγά, βρε παιδιά, που κορόιδεψε την πίστη του. Στο Survivor ήταν. Μην τρελαίνεστε κιόλας. Είναι καλή συνταγή, το «καλός και πιστός Χριστιανός» πουλάει στην ελληνική τηλεόραση.

Ε.Τ: Έλα μωρέ που πουλάει. Μη με συγχύζεις με αυτά τώρα. Φαίνεται από τη διαδρομή του κάθε ανθρώπου τι πιστεύει και πώς πορεύεται.

Λ.Κ: Δεν το λέω συγκεκριμένα για τον Ντάνο. Γενικά πουλάει. Άλλοι και σειρά το έκαναν.

Ε.Τ: Δεν μπορείς όμως με αφορμή αυτό που βλέπεις να λες μία γενικουριά και να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.

Λ.Κ: Εγώ δεν θα σε αγκαλιάσω, όπως αγκάλιασε ο Φραγκολιάς τη Σταματίνα.

Ε.Τ: Ούτε κι εγώ.

Σχόλιο: Που και να πιάσουν και οι ζέστες Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ